Erken gebelik testi cok silik

Basak burcu kadini

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2023
87
18
8
23
Adetim 5 gün var testi yaptım parlaklığı kısinca hayali çizgi belli oluyor siz ne düşünüyorsunuz hanımlar
20240127_133225.webp

Eklentiler

• 20240127_132737.webp
    20240127_132737.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 57
Çok silik belli belirsiz bir çizgi yaptıktan kaç dakika sonra çizgi belirdi. Daha ye olduğu için çok silik olabilir adetiniz geciktikten sonra yapmanızı tavsiye ederim.

Benim adetime 3 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı adetim 5 gün gecikince tekrarladım pozitif çıktı ama sizinki gibi çok silikti. 2 gün sonra kan vermeye gittim ama negatifti. O yüzden sabırla beklemenizi ve eğer pozitif çıkarsa farklı marka testle tekrarlamanızda fayda var. İnşallah vardır
5 dakika içinde çıktı perşembe günü adet olmam lazım beklemek çok zor ama mecbur 🙂

Benim adetime 3 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı adetim 5 gün gecikince tekrarladım pozitif çıktı ama sizinki gibi çok silikti. 2 gün sonra kan vermeye gittim ama negatifti. O yüzden sabırla beklemenizi ve eğer pozitif çıkarsa farklı marka testle tekrarlamanızda fayda var. İnşallah vardır
Tamamdır çok teşekkür ederim 🙏🏻🙂

Banada yardım edin lütfen reglime 3 gün kaldı üstteki 4 gün varken yumurtlamadan sonra 10. Gün alttaki testte yumurtlamadan sonra 11. Gün yani bugün sizce 🥹kan veremiyorum amerikadayım burda 8 haftadan önce acil bi durum yoksa bakmıyorlar kanama vs yoksa

Eklentiler

• IMG_5223.webp
    IMG_5223.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 41
Banada yardım edin lütfen reglime 3 gün kaldı üstteki 4 gün varken yumurtlamadan sonra 10. Gün alttaki testte yumurtlamadan sonra 11. Gün yani bugün sizce 🥹kan veremiyorum amerikadayım burda 8 haftadan önce acil bi durum yoksa bakmıyorlar kanama vs yoksa
Hayırlı uğurlu olsun gebelik varrr. Allahım isteyen herkese nasip etsinnn. Bizi durumdan bilgilendirin lütfen

Back
X