Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallahEvet pozitif gorunuyor. Testin markasi ne
Nimo yalanci pozitif cikarabiliyor diyorlar. O yuzden kan verseniz daha net olurİnsallah
İki kere test yaptim dun yaptim fazla koyu değildi bugün ilk idrarla yaptim daha koyulaştıNimo yalanci pozitif cikarabiliyor diyorlar. O yuzden kan verseniz daha net olur
Nimo böyle çıkardıysa yalancı pozitif üzgünümİnsallah
Nimo yalanciNimo böyle çıkardıysa yalancı pozitif üzgünüm
Bak ben nimoyla şöyle öğrendim sonra ki gün beta 537 çıkmıstıKızlar bunun ikisi de nimo kesinlikle yanlış pozitif veriyor akşamına hamileyim diye kan verdim negatif insanların hayalleriyle oynuyorlar kesinlikle bir markadan pozitif gördüyseniz kan vermeden önce diğer markalardan da deneyin derim yoksa sonu çok daha hüsran oluyor
Gebesin hayırlı olsunSon regl tarihi 1 Eylül bugün 2 test aldım birini yaptım anında çıktı ikincisini de denedim oda aynı oldu saniye içinde böyle oldu testin yanılma payı olur mu hamileysem kaç haftalık olabilir
O kadar çok bekledim ki hala inanamıyorum olmama ihtimalini kafamda düşünüyorum rahat edemiyorum o yüzden bi sormak istedim amin çok teşekkür ederimGebesin hayırlı olsunsağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbim. 5 haftaliksindir büyük ihtimalle
Gözünüz aydın cnm. Yarın bir kan verin sonra kontrole gidersiniz. Darısı bana inşallah. Rabbim saglikla versin inşallah.O kadar çok bekledim ki hala inanamıyorum olmama ihtimalini kafamda düşünüyorum rahat edemiyorum o yüzden bi sormak istedim amin çok teşekkür ederim![]()
Amin inşallah sağlıklı olur Yarın sabahtan gidicem 20 sine de randevu aldım hastaneden bakalım inşallah sana da nasip olsun 6 sene sonra geldi bana bütün Umutlarım tükenmişti artık hiç beklemiyodum yine olmaz diye düşünüyodum ama Allahım bana da sonunda nasip etti demekki zamanı böyleymiş şükürler olsun senin için dua edicem bol bolGözünüz aydın cnm. Yarın bir kan verin sonra kontrole gidersiniz. Darısı bana inşallah. Rabbim saglikla versin inşallah.
Siz görüyormusunuz