• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi denedim ve sonuç burda

Bende bu marka ile dün sabah yaptım fakat negatif çıktı. Reglim 2 gün gecikti. Normalde hiç gecikmez. Şeffaf/beyaz gibi akıntım var iki gündür. Bacaklarım çok ağrıyor, göğüslerim şişti. Aslında belirtilerim var ama test negatif çıkınca umudum kayboldu biraz. Birde regl olacakmışım gibi sürekli kasık ağrılarım oluyor o yüzden de her an regl olacağım diye düşünüp tekrar test almak istemiyorum. Sizinki baya pozitif duruyor.
İnsallah Allah nasip eder size ben sabah ilk idrarla yapmıstım geçen ay test yapmistim first test yalanci pozitifle hayal kırıklığı yaşadim insallah bu yanıltmaz adetime bir gün var geçikirse gidip kan vercem

Bende bu marka ile dün sabah yaptım fakat negatif çıktı. Reglim 2 gün gecikti. Normalde hiç gecikmez. Şeffaf/beyaz gibi akıntım var iki gündür. Bacaklarım çok ağrıyor, göğüslerim şişti. Aslında belirtilerim var ama test negatif çıkınca umudum kayboldu biraz. Birde regl olacakmışım gibi sürekli kasık ağrılarım oluyor o yüzden de her an regl olacağım diye düşünüp tekrar test almak istemiyorum. Sizinki baya pozitif duruyor.
Bilmiyorum negatif gibi durmuyor

Eklentiler

• 1000002491.webp
    1000002491.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 16
Bilmiyorum negatif gibi durmuyor
Ben çizgi görüyorum gibi çok hafif ama, biz mi görmek istiyoruz acaba. :)
Reglinizi bekleyin en iyisi. Ben az önce regl olmuş olarak gözümü açtım. 🥲 umarım siz hayırlı haberler alırsınız. 🙏🏻

IMG_5047.webp
Kızlar bugun adet gunum iğneninde 14. Gunu alltakını dun akşam yaprım üsttekide sabah daha pembe ama burda gri çıkıyo

Hangi markayla test yaptınız foto atabilir misin canım

Ben oğluma hamile kalmadan önce pembemsi hafif kanamam olmuştu çok az. 10 gün sonrasında da yani adetim in 3 gün geçmesinden sonra test yapmıştım silik çıkmıştı sonrasında hamile olduğumu öğrenmiştim şimdi oğlum 11 aylık. Yine aynı hafif lekelenmem oldu şüphelendim test yaptım yine silik çıktı. 🙄

Back
X