Merhaba. Çatlatma iğnesi vurulalı bugün 12 gün oldu erken gebelik testi yaptım. Sanki silik bir çizgi var ama emin olamıyorum bir türlü. Hem normal halini hem de fotoğrafın ışığını arttırdığım halini koyuyorum. Fikriniz nedir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım var :)Merhaba. Çatlatma iğnesi vurulalı bugün 12 gün oldu erken gebelik testi yaptım. Sanki silik bir çizgi var ama emin olamıyorum bir türlü. Hem normal halini hem de fotoğrafın ışığını arttırdığım halini koyuyorum. Fikriniz nedir.Eki Görüntüle 2774595
Birazdan gidip yaptıracağım kan testiEvet canım var :)
Bence ka ver
Beniöde 13.gün bugün
bu testin markası neKızlar selam bugün gebelik testi yaptım tabi biraz erken yani adetime 3/4 gün var daha ama sonuç bu .. Görüşlerinizi alabilir miyim
Hayırlı olsun inşallahKızlar selam bugün gebelik testi yaptım tabi biraz erken yani adetime 3/4 gün var daha ama sonuç bu .. Görüşlerinizi alabilir miyim
Hayırlara gelsin sağlıklı olsunKizlar buda benim bugunki testim bugün iğne olalı 13.günüm
Ignenin 11.Günü yaptigimda çok silik vardı zar zor görünüyordu ama bugün net görünüyor iğnenin etkisi gitmiştir diye düşünüyorum.bu arada benim asilama oldu iğneden sonra
Selamlar merak ettim hamile misiniz bende aşılama düşünüyorum nasipseKizlar buda benim bugunki testim bugün iğne olalı 13.günüm
Ignenin 11.Günü yaptigimda çok silik vardı zar zor görünüyordu ama bugün net görünüyor iğnenin etkisi gitmiştir diye düşünüyorum.bu arada benim asilama oldu iğneden sonra
Hamile canım, aşağıda hamilelik günlüğü var.Selamlar merak ettim hamile misiniz bende aşılama düşünüyorum nasipsebelki yazacağınız mesajınız bana umut olur bu konu da
![]()
Yaa öyle mi çok güzel sevindim o zaman. Teşekkür ederim bakarımHamile canım, aşağıda hamilelik günlüğü var.
Rica ederim canım, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sanada.Yaa öyle mi çok güzel sevindim o zaman. Teşekkür ederim bakarım![]()
Amin inşallahRica ederim canım, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sanada.
Evet hamileyim çok şükür tuttu asilamam hatta hu bnim 3.asilamam 3cude tutmuş oldu inşallah sizde olduğunuzda tutar Allahtan umut kesilmezSelamlar merak ettim hamile misiniz bende aşılama düşünüyorum nasipsebelki yazacağınız mesajınız bana umut olur bu konu da
![]()
Merhabalar hayırlı olsun.Erken gebelik testini regliden kaç gün önce yaptınız ?Evet hamileyim çok şükür tuttu asilamam hatta hu bnim 3.asilamam 3cude tutmuş oldu inşallah sizde olduğunuzda tutar Allahtan umut kesilmez
Tsk ederim darısı isteyen herkese inşallahMerhabalar hayırlı olsun.Erken gebelik testini regliden kaç gün önce yaptınız ?
Anladım TeşekkürlerTsk ederim darısı isteyen herkese inşallah
Adetime 3 4 gün felan vardı ama ben asilama oldugum için asilamanin 13.gunu net bi şekilde gordum pozitifi birde erken gebelik testi değilde normal gebelik testi yaptim ben