- Emoji Skoru
- 79
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi almila5858
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teste göre var gözüküyor ama markası nedir testinTesti yaptım bi kaç dk baktım üzüldüm atım 7 8 saat sonra bi baktım çizgi var erken gebelik testiyle yaptım adetime 3 gün kala sizce kuruma cizgisimi normal teste negatif
NovacheckTeste göre var gözüküyor ama markası nedir testin
Ay bilemedim canım kullanmadım daha önce ama teste göre de var duruyor inşallah vardırNovacheck
Teşekkür ederim inşallahAy bilemedim canım kullanmadım daha önce ama teste göre de var duruyor inşallah vardır![]()
Testi yaptım bi kaç dk baktım üzüldüm atım 7 8 saat sonra bi baktım çizgi var erken gebelik testiyle yaptım adetime 3 gün kala sizce kuruma cizgisimi normal teste negatif
İnşallah yaÜzmek istemem fakat 7 8 saat diyorsunuz muhtelemen kuruma çizgisi 5 10 dk sonra çıkan testleri dikkate almayın gününüz geçerse tekrarlayın testi gönlünüzce olsun
Kan verdiniz mi sonuç neİnşallah ya
Daha vermedimKan verdiniz mi sonuç ne
Ben 27 kasımda ovitrelle iğnesi vurundum 11 Aralık adet günümden 1 gün önce erken gebelik testi yaptım 4. Dakikada belli belirsiz çizgi vardı ertesi gün kan verdim 39 çıktı beta siz kaç dakika bakıp attınız bazı testlerde 5 dakika beklemek gerekebiliyor çünküDaha vermedim
Aynı şey daha çok yeni başıma geldi. En son kan verdim 142 çıktı. Gebe olabilirsinizTesti yaptım bi kaç dk baktım üzüldüm atım 7 8 saat sonra bi baktım çizgi var erken gebelik testiyle yaptım adetime 3 gün kala sizce kuruma cizgisimi normal teste negatif