Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi hayalet çizgi var mı arkadaşlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
K kardelenkelebek Eğer siyah beyaz olmasaydi daha iyi anlardim ama 2 dk icinde belirdiyse vardır. Benim adetten 4-5 gün önce normal kaset testte cikmisti. Yumurtlamanin uzerinden 10 gün gecmisti. Erken gebelik testlerine para harcamayin valla para tuzağı.

K kardelenkelebek Eğer siyah beyaz olmasaydi daha iyi anlardim ama 2 dk icinde belirdiyse vardır. Benim adetten 4-5 gün önce normal kaset testte cikmisti. Yumurtlamanin uzerinden 10 gün gecmisti. Erken gebelik testlerine para harcamayin valla para tuzağı.
Daha net gözüksün diye siyah beyaz yaptım evde ondan vardı o yüzden yaptım. Ama kan testiyle ancak netleşir diye düşünüyorum olmayadabililir ilk defa bu testlerle pozitif gördüm bakalım.

Ne kadar zaman oldu isteyeli? Eğer bir problem yoksa kafanızı başka şeylere yöneltin rahatlayın o zaman olur 😊 benim eşimde problem vardi 2 bucuk seneyi gecmisti daha once bi kimyasal gebelik var bi de 9.haftada dusuk var. Bi suru badireler atlattik çocuk ha deyince olmuyormus meger 😂
Size Bişi sorcam bi yorumda bebek cinsiyetini yazmışsınız atsam bakabilirmisiniz

bendeki hayali çizgiyi gören var mı yoksa ben mi öyle görmek istiyorum

Eklentiler

• 20210412_095757.webp
    20210412_095757.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 173
bendeki hayali çizgiyi gören var mı yoksa ben mi öyle görmek istiyorum
Yalnız şoyle bisey var, bu erken gebelik testiyse, o testlerin içini açınca anında kurumaya başlayıp 2. pembe cizgi beliriyor beni aldatmisti oyle 2 kere. Emin olmak icin normal kaset testlerle yapin sabah ilk idrarla. Varsa kesin cikiyor erken de olsa.

Yalnız şoyle bisey var, bu erken gebelik testiyse, o testlerin içini açınca anında kurumaya başlayıp 2. pembe cizgi beliriyor beni aldatmisti oyle 2 kere. Emin olmak icin normal kaset testlerle yapin sabah ilk idrarla. Varsa kesin cikiyor erken de olsa.
dün (12) ve bugün (13) yaptığım testler. erken gebelik testi yaptım ama sanki bugün daha belirgin gibi. Kuruma çizgisi olabilir mi ki

Eklentiler

• 20210412_095807~2.webp
    20210412_095807~2.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 156
  • 20210413_110131~2.webp
    20210413_110131~2.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 151
10. Gün cok erken degil mi ya
Merhaba benim ilişkim 7 kasımda oldu ben yumurtlama günüm olmadığı için rahattım 10 una olmalıydı yumurtlama ama sanırım sperm içerde canlı kaldı ve artık ne zaman yumurtladıysam döllenme yaşanmış ( bence sperm hücreleri artık canlılığını yitirmek üzereyken oldu birleşme) 17 kasımda ki bunun birkaç gün öncesinde artık geceleri sık idrara çıkmaya başlamamla anladım bir şeyler olduğunu ilişkiden tam 10 gün sonra erken gebelik testiyle öğrendim bat tarihim ise 24 kasımdı.
Maalesef süreç benim için sağlıklı ilerlemedi ve bebeğimin kalbi sağlıklı olmadığı için gelişimi yavaşladı ve kürtaj oldum bir kaç gün önce. Yani demem o ki erken olmayabiliyor

Merhaba benim ilişkim 7 kasımda oldu ben yumurtlama günüm olmadığı için rahattım 10 una olmalıydı yumurtlama ama sanırım sperm içerde canlı kaldı ve artık ne zaman yumurtladıysam döllenme yaşanmış ( bence sperm hücreleri artık canlılığını yitirmek üzereyken oldu birleşme) 17 kasımda ki bunun birkaç gün öncesinde artık geceleri sık idrara çıkmaya başlamamla anladım bir şeyler olduğunu ilişkiden tam 10 gün sonra erken gebelik testiyle öğrendim bat tarihim ise 24 kasımdı.
Maalesef süreç benim için sağlıklı ilerlemedi ve bebeğimin kalbi sağlıklı olmadığı için gelişimi yavaşladı ve kürtaj oldum bir kaç gün önce. Yani demem o ki erken olmayabiliyor
Çok geçmiş olsun eminim çok zor bir süreçti😔

Back
X