Erken gebelik testi için erken mi sizce

Ben de bugün yaptım 5 gün var. %76 başarı oranı varmış 5 gün varken, az değil ama çok da değil tabii. Ben 2 gün sonra yapacağım tekrar

Bugün çatlamadan sonra 9.gününüz daha 3 gün sonra tekrarlayın testinizi 🦋

Çatlama olduğu günü saymıyorsunuz ertesi günden saymaya başlamanız lazım o yüzden 9 dedim.
IMG_20231002_143047.webp

Alttaki ayın 2'si. 2sinde çatlamış mı? 3ünde tamamen silikleşti

2nse çatlamaya başlamış 3ünde tamamen çatlamış canım yada aynı gün silinmiş olabilir o gün tekrar bir test yapmışmıydın ?
Yok canım yapmadım. Hangi günden hesap edeyim acaba 2 mi 3 mü

Ben catlama gününden itibaren sayılıyor diye biliyorum bugün catladı diyelim 1.gün oluyor ama catlama dediğim tamamen silikleşmesi gerek

Adete 5 gün kala yaptım negatif gördüm. Sizce ne zaman yapılmalı erken gebelik testi ?
Ben adete 4 gün kala kan vermistim o halde negatif çıkmişti 1 gunluk gecikmede cok cok silik cizgi cikti gecikmenin 4. gunü 110du degerim bence erken gebelik testlerinde de cok bi numara yok kand bile bazen cikmayabiliyo erken olabiliyo en azindan adete 1-2 gun kala deneyin

Ben adete 4 gün kala kan vermistim o halde negatif çıkmişti 1 gunluk gecikmede cok cok silik cizgi cikti gecikmenin 4. gunü 110du degerim bence erken gebelik testlerinde de cok bi numara yok kand bile bazen cikmayabiliyo erken olabiliyo en azindan adete 1-2 gun kala deneyin
Mecbur adet günümü bekleyeceğim bir 50 lira daha veremeyeceğim 😄

Bugün çatlamadan sonra 9.gününüz daha 3 gün sonra tekrarlayın testinizi 🦋

Çatlama olduğu günü saymıyorsunuz ertesi günden saymaya başlamanız lazım o yüzden 9 dedim.
Bir şey soracağım çatlama olduktan kaç gun sonra adet oluyoruz? 14 gün mü

Back
X