- 18 Haziran 2025
- 8
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi rabia beygo
-
Merhaba benimde adetime 4-5gün var ve benimde erken gebelik testim silik çizgi çıktı bende pcos yok ama bi sorunsa yok 2kimyasal birde düşük geçirdim kürtaj olsum şuan bende hamilemiyim kimyasalmı bilrmiyprum çok heyecanlıyımKızlar merhaba
Ben de pcos var adetim düzensiz ama adet takvimine adet olduğum ve bittigim tarihleri isaretliyorum ve ona gore adetime 4 gun var bugun sabah erken gebelik testi aldim ve ikinci cizgi silik çıktı sizce gebelik var midir ?Eki Görüntüle 3606363
Nasıl belirtilerin var neye göre yaptın testiKızlar merhaba
Ben de pcos var adetim düzensiz ama adet takvimine adet olduğum ve bittigim tarihleri isaretliyorum ve ona gore adetime 4 gun var bugun sabah erken gebelik testi aldim ve ikinci cizgi silik çıktı sizce gebelik var midir ?Eki Görüntüle 3606363
Bende adetime 5 gün kala böyle silik bi çizgiyle öğrenmiştim aynı gün beta hcg 24 çıkmıştı inşallah gönlünüze göre olurKızlar merhaba
İnsallah yarin kan testi vermeye gidicemBende adetime 5 gün kala böyle silik bi çizgiyle öğrenmiştim aynı gün beta hcg 24 çıkmıştı inşallah gönlünüze göre olur
Kasık agrisi göğüsler hassasiyet halsizlik var bendeNasıl belirtilerin var neye göre yaptın testi
Anladım canım inşallah güzel sonuçlar alırsınızKasık agrisi göğüsler hassasiyet halsizlik var bende
Anladım canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız
İkinci çizgi görülüyorrKızlar merhaba
Merhaba sonuç nedirKızlar merhaba tekrar hayıt suyu kullanmıştım yanlış pozitif sonuç vermişti testler hamile değilmişim demiştim adetim 2gün gecikti dünde bugünde test yaptım ve hayali çizgileri gördüm hamilemiyim sizce
Ay ne kadar guzelKızlar sonucum çıktı beta değerime bakarmısınız adetim 1 hafta gecikti değer normal mi kese henüz görünmedi
Bu değer keseyi görmek için çok erken. İnşallah hayırlı sonuç alırsınız. Doktorunuz artışını takip edecektir.Kızlar sonucum çıktı beta değerime bakarmısınız adetim 1 hafta gecikti değer normal mi kese henüz görünmedi
yaa cok sevindimmm saglikla kucagina alirsin inşallahhMerhaba tekrar kızlar evet şuan 7haftalık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?