Erken gebelik testi ikinci çizgi silik çıkması

rabia beygo

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2025
8
1
1
30
Kızlar merhaba
Ben de pcos var adetim düzensiz ama adet takvimine adet olduğum ve bittigim tarihleri isaretliyorum ve ona gore adetime 4 gun var bugun sabah erken gebelik testi aldim ve ikinci cizgi silik çıktı sizce gebelik var midir ?

Merhaba benimde adetime 4-5gün var ve benimde erken gebelik testim silik çizgi çıktı bende pcos yok ama bi sorunsa yok 2kimyasal birde düşük geçirdim kürtaj olsum şuan bende hamilemiyim kimyasalmı bilrmiyprum çok heyecanlıyım

Eklentiler

• 18B66EAE-0187-4ACE-9D51-CC0B5AF35E2A.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 120
Bende adetime 5 gün kala böyle silik bi çizgiyle öğrenmiştim aynı gün beta hcg 24 çıkmıştı inşallah gönlünüze göre olur

Merhaba kızlar bugün tekrar test yaptım malesef negatif sonuç aldım bu ayda meleğim gelmedi inşallah tez vakitte kavuşuruz hayıt otu adetimi düzenledi en azından bir kaç at daha devam edicem zaten 3ay kullanmak gerekiyormuş gerisi takdiri ilahi hayırlısı olsun

kızlar merhaba , ben kaç günden beri hamile olabilirmisin sen lafına inanarak kasset test yaptım bu sabah test negatif adet günüm pazartesi normalde ama şöyle bişi var son 3 gündür iştahım açık ve sürekli olarak aç uyanıyorum ve asla doydugumun farkında değilim ve inanılmaz şişlik yapıyo yemeklerden sonra ve sürekli olarak uykum var ve az önce wc ye gittiğimde durduk yere miğdem bulandı ve kustum cumartesi günü emar var ona girmem gerek yarın devlette test veersem sizce cıkar mı varsa bile

İkinci çizgi görülüyorr Muhtemelen vardır kan testinde daha net çıkar kan testi yaptırın istersenizz

Kızlar merhaba tekrar hayıt suyu kullanmıştım yanlış pozitif sonuç vermişti testler hamile değilmişim demiştim adetim 2gün gecikti dünde bugünde test yaptım ve hayali çizgileri gördüm hamilemiyim sizce

Eklentiler

• IMG_7667.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_7666.webp
    4 KB · Görüntüleme: 97
Merhaba bugün adetimin geçeli 7.günü testler yaptım hergün ilk gün hayali bi çizgiydi sonraki diğer 2gğn daha belirginleşti fakat son 3gündürde hep aynı tonda ne koyulaşıyor ne silikleşiyor görselde atayım ama adette olmadım kanamamda yok kasıklarımda hala adet olcakmış gibi hafif ağrılar oluyor geçiyor göğüslerim dokunca ağrıyor halsizlik arada oluşuyor pazartesiye randevu aldım umarım kimyasal değildir ve güzel bi gebelik olur beni endişelendiren test çizgimin çok koyulaşmayıp az koyulaşması o yüzden stresliyim bu arada sarı lekelerim geliyor kokusuz hamilelikte olabiliyormuş çevremdekiler öyle söyledi bide 2.kez görüyorum beyaz kremsi bi akıntı geldi yani gebeliğede işaret çoğu şey sadece tetdin çizginin net bi koyuluk olmayıp hep aynı düzeyde olması kafamı karıştırıyor umarım kimyasal değildir haber edeceğim

Çizgilerin son halide böyle biri kuruduğu için kuruma etkisiyle bi tık daha net gibi duruyor ama aslonda çizgileri hep aynı koyulukta pek değişmiyor bunlar dışımda yaptığım testlerde var onlarda aynı durumda

Eklentiler

• IMG_7746.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_7744.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 94
Kızlar sonucum çıktı beta değerime bakarmısınız adetim 1 hafta gecikti değer normal mi kese henüz görünmedi

Eklentiler

• IMG_7778.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba tekrar kızlar evet şuan 7haftalık hamileyim
yaa cok sevindimmm saglikla kucagina alirsin inşallahh testleri tam olarak ne zaman yapmistin biraz ayrinti verir misin benimde reglime 6 gun var 13 temmuzda yumurtlama gunumdu 27 temmuzda regl günüm attigin neta kac gunluk gecikmeyle çıktı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…