- 28 Şubat 2025
- 107
- 13
- 13
- 26
- Konu Sahibi ladyagmur1
Prodoctor erken gebelik testi kaç gün öncesinden belli ediyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullandım şuan 8 aylık gebeyim güvenebilirsinProdoctor erken gebelik testi kaç gün öncesinden belli ediyor
Allah analı babalı büyütsün inşallah Reglime 10 gün var sen kaç gün öncesinden yaptın ?Ben kullandım şuan 8 aylık gebeyim güvenebilirsin
Reglden kaç gün önce yaptınBende kullandım 0 çizgi regl olmuştum hemde 5 tane yaptım hepsi negatifti bana göre iyi
Regl günü yapmıştım malesef çıkmamıştı zaten akşam. Regl oldum inanamadım 5 taneyide yapmışımReglden kaç gün önce yaptın
Bende tüm günleri değerlendirdim reglime 10 gün var daha haftaya perşembe cuma yapmayı düşüniyorum 4 aylık evliyimRegl günü yapmıştım malesef çıkmamıştı zaten akşam. Regl oldum inanamadım 5 taneyide yapmışım![]()
İnşalallah nasip olsun benim 3 bebiş olcak olursa bakalımBende tüm günleri değerlendirdim reglime 10 gün var daha haftaya perşembe cuma yapmayı düşüniyorum 4 aylık evliyim![]()
valla ben reglden 2-3 gün önce yaptığımda negatifti regl günü ve geçtikten sonra yaptığımda silik çizgi vermiştiProdoctor erken gebelik testi kaç gün öncesinden belli ediyor
evetEki Görüntüle 3671624 hamile miyim reglime 3 gün var
ne kadar sonra çıktıkuruma çizgisi dedi arkadaşlarım![]()
10 dakikane kadar sonra çıktı
Üzerinde 6 gün öncesine kadar yazanı mı yaptınızProdoctor erken gebelik testi kaç gün öncesinden belli ediyor