• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi lütfen bilen varsa yardım edin

Ben ilk testte silik de gördüm nedense . Kan vermeniz netleştirir veya yarın başka marka ile tekrarlayın

Ayy çok iyi eğer zahmet olmayacaksa bana aşamaları anlatir misin en baştan bu yana bende 1 sene olmaya yakın deniyorum olmuyor pcos var bir iki aya doktora gideceğim hsg ve hormon testiyle baslicaz dedi ilk
Canim ilk olarak infertilite bölümüne gidiyorsun senden hsg, tahliller, esinden sperm testi , tahlil vs istiyorlar. Bunlara ek olarak e devletten alinabilecek bazi belgeler istiyorlar . Bunlari toplayip teslim ediyorsun. 1 ay icinde arayip cagiriyorlar. Rapor sarti icin 2 asilama oldum ben. Sonrasinda tup bebek raporum cikti. Ocakta opu oldum. 7 embriyom donduruldu. 1 ay ilacsiz 1 ay ilacli lucrin igne ile rahim dinlendirme oldum. Nisanda transfer oldum. Cok sukur tuttu💞 surec genel hatlari ile boyle

Canim ilk olarak infertilite bölümüne gidiyorsun senden hsg, tahliller, esinden sperm testi , tahlil vs istiyorlar. Bunlara ek olarak e devletten alinabilecek bazi belgeler istiyorlar . Bunlari toplayip teslim ediyorsun. 1 ay icinde arayip cagiriyorlar. Rapor sarti icin 2 asilama oldum ben. Sonrasinda tup bebek raporum cikti. Ocakta opu oldum. 7 embriyom donduruldu. 1 ay ilacsiz 1 ay ilacli lucrin igne ile rahim dinlendirme oldum. Nisanda transfer oldum. Cok sukur tuttu💞 surec genel hatlari ile boyle
Ayy anladim canim teşekkür ederim sanırım bana ilk catlatma denerler

Son ikisi benimde nimo marka
IMG_3667.webp

Merhaba arkadaşlar adetime 2 gün var bugün sabah ilk idrarımla alttaki testi yaptım silik çizgi çıktı aradan bir saat sonra emin olmak için tekrar test yaptım ve hiç çizgi çıkmadı üstteki test neden böyle oldu sizce hamilemiyim testin markası nimo erken gebelik testi bozuk olma ihtimali var mı
Nimo yalanci pozitiflik veriyor bende yapmıştım negatif olduğu halde pozitif sonuç vermişti bence hemen güvenmeyin başka testle deneyin ya da kan verin

Merhaba arkadaşlar adetime 2 gün var bugün sabah ilk idrarımla alttaki testi yaptım silik çizgi çıktı aradan bir saat sonra emin olmak için tekrar test yaptım ve hiç çizgi çıkmadı üstteki test neden böyle oldu sizce hamilemiyim testin markası nimo erken gebelik testi bozuk olma ihtimali var mı

Ben adetimden 3 gün önce laboquick kaset test ile öğrendim.

Sabah erken gebelik testi yaptım bembeyazdı. İçime sinmedi çantama kaset testi aldım işyerinde 2. İdrarımla yaptım hemen belirdi. İş çıkışı kan verdim 44,22 çıktı beta.
Erken gebelik testlerinden nefret ediyorum artık. O kadar yanılttı ki. Ve maddi olarak mahvetti 😂😂😂

Adet oldunuz mu peki nimo testten sonra
Adet olmadim çünkü hep en fazla 10 gün geç olurdum pcosluyum bu arada ve korunuyorduk adetim 4 5 gün geçtikten sonra nimo test yaptım pozitif çıkarttı ama kan verdim negatifti sonra eşimle korunmasız ilişkimiz oldu ve adet gecikmemden sonra hamile kaldım şuan bir iki haftalık hamileyim gecen haftalarda da kan vermiştim test yapmıştım hepsi negatifti en son 20 gün gecikme olduğu için hastaneye gittiğimde öğrendim HCG 59 çıkmıştı

Kan verdim negatif hamile değilim nimo erken gebelik testi kesinlikle güvenilir değil beni heveslendirdi ve çok üzüldüm hakkımı helal etmiyorum

Back
X