Erken gebelik testi nasıl yapılıyor bı bakar mısınız bende hicbirsey çıkmadı ?

Asena_32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2022
66
16
3
29
Ben mi beceremedim bı yapılma şekli mi var gösterge yerine idrar gittiği için mi hicbirsey çıkmadı lütfen bilenler yardımcı olabilir mi ?yada negatif olsa tek çizgi kesin çıkar mıydı

Eklentiler

• 1661162920734982153275207558694.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 66
Ben mi beceremedim bı yapılma şekli mi var gösterge yerine idrar gittiği için mi hicbirsey çıkmadı lütfen bilenler yardımcı olabilir mi ?yada negatif olsa tek çizgi kesin çıkar mıydı
Merhaba. Test bozulmus bence. İdrarni bi kaba yap. Testin ucunu icine daldir. Kagidina bak, bazi testler 5 saniye, bazilari 20 saniyye beklet diyor idrarin icinde. Sonra cikar, duz bi yuzeye birak. İlk 10 dakikada ne cikarsa o. Tabi cubuk test ise eger. Yok kaset test ise bi kaba idrarni yap. Pipeti vardir icinde o, pipetle idrardan al 2 damla testin idrar damlatmak icin olan kismina damlat. Duz bir yuzeye birak. İlk 10 dakika.....sonradan cikan saylmiyo.

Çişinişi bir kaba yaptıktan sonra testi 10 sn çok içeri sokmadan bekletiyorsun bu kadar

Canm sen yapamamissin çişini bir kaba köy delikli olan kısmını idrara batır 5 ile 20 saniye aradı degisiyor beklet ekranda zatn kızarır sonra çıkar düz yere koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…