Erken gebelik testi ne zaman yapılmalı ve pozitife dönermi

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.660
475
73
Merhabalar. Ben 1 mayıs günü adet oldum ve yumurtlama günümde 13 mayıs dı ortalama 26 günde bir adet görüyorum. Bebek düşünüyorum dün erken gebelik testi yaptım adetime 3 gün vardı. Negatif çıktı. Erken gebelik testleri güvenilir mi veya ben çok erken yapmıs olabilir miyim pozitif e dönme ihtimali var mıdır? Çünkü birliktelikten henüz 13 gün geçti. Hayallerim yıkılır mı yine yaa

Benve adetinizin geçmesini bekleyin. Erken gebelik testleri hatalı olabiliyor. İnşallah pozitifi görürsünüz.

Merhabalar. Ben 1 mayıs günü adet oldum ve yumurtlama günümde 13 mayıs dı ortalama 26 günde bir adet görüyorum. Bebek düşünüyorum dün erken gebelik testi yaptım adetime 3 gün vardı. Negatif çıktı. Erken gebelik testleri güvenilir mi veya ben çok erken yapmıs olabilir miyim pozitif e dönme ihtimali var mıdır? Çünkü birliktelikten henüz 13 gün geçti. Hayallerim yıkılır mı yine yaa
Benim de son adet tarihim aynı 1 mayıs yumurtlama günü 14 mayıs bendede var belirtiler fakat cesaret edip bakamıyorum Ayın 28i normalde olmam lazımdı bugün 1 gün geçti yarın sanırım bakıcam sizde adetin üstünden iki üç gün geçince kan tahlili verin daha güvenilir

Kizlarim ben 27 martta kalbi durdugu icin 10 haftalik bebegimi kaybettim kurtaj oldum 16 mayista arka arkaya adet gorunce dr a gorundum parca kalmis dedi vakum gibi birseyle 2 kere cekti rahmimden az bir parca kaldi bi sonraki adetinde atarsin bunu dedi. 5 mayis regl baslangiciydi. Normalde 3 gun once adet olmam lazimdi. Çok fena gaz var,gogus halkarindaki damarlar belirgin ama gogus agrim hic yok,once rahmimin ortasindan ardindan sol kasıgıma geçen agrım var ve belimde agri var hamile olabilir miyim ? Bugun idrar testi 3 gun gecikmeye ragmen negatif cikti, ama ilk hamileligimde de 4 gun gecikmeye ragmen idrar negatif cikmisti kanda pozitiftim. Sizce yine hamile miyimdir? Yoksa bu 2. Kurtaj adet dongumumu bozdu? Lutfen biri akil versin.

Arkadaşlar ben de ilk oğlumda adet gecikmeden önce erken gebelik testi yaptım asla çizgi veya benzeri bişey çıkmadı. Adetim geçti kaset test yaptım çıkmadı. Ama ben huylaniyordum birşeyler değişikti bende. Bekledim adet gecikince 3 veya 4 gün snra kan verdim 149 larda çıktı bhcg.. ümidinizi diri tutun her zaman 🤌😉

Back
X