Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar bn erken gebelik testi yapmistm iki gun once iki tane ikiside pozitif cikti ama malesef dunki kanamayla kimyasal gebelik yasadigimi ogrendm cok kotuyum
Merhaba kızlar ben klomen tedavisi gördüm yumurta takibinde dr erken çatlama olmuş progestan vericem hergün rahim ağzına yerleştir varsa tutunmasına yardımcı olucak dedi 1 haftadır kasıklarımda çok ağrı var ilaç mı yapıyor yoksa hamilemiyim bilemiyorum çok stres yaptım adetime 4 gün var dayanamıyorum kan tahlili yaptırsam çıkar mı
Merhaba kızlar ben klomen tedavisi gördüm yumurta takibinde dr erken çatlama olmuş progestan vericem hergün rahim ağzına yerleştir varsa tutunmasına yardımcı olucak dedi 1 haftadır kasıklarımda çok ağrı var ilaç mı yapıyor yoksa hamilemiyim bilemiyorum çok stres yaptım adetime 4 gün var dayanamıyorum kan tahlili yaptırsam çıkar mı