- 27 Aralık 2019
- 230
- 180
- 18
- 36
- Konu Sahibi yagmurcukkusu89
-
Ayy cok sevindimCanım sanırım gebeyim kan testi yaptırmadım ama idrar testinde ailik çizgi çıktı zaten halada olmadım adet
İnşallahhj hamilesindir canım inşallahAyy cok sevindim
İnsallah vardir saglikli bi gebelik.. kac gun geciktiniz ? Benim onceki ogrendigimde 34. Gun kan vermistim.. idrar flan yapmadm cikmaz diye.. bgun 33. Gun.. bayram
Cikisi hala hastalanmassam gidip kan vericem evde cikmadi henuz.. umutlanmak istemiorm ama agrim filanda yok.. dua edin nolur..
Sokaga cikma yasagi var diye cikmadim bende hala bekliyorum gelen giden yok.. sonucu bizimlede paylas :) kan verirsenzz bende yarin vericem eger hastalanmassam tabi:)İnşallahhj hamilesindir canım inşallahRabbim isteyen herkese hepimiE tattırsın anneliği. Benimde 3 gün oldu gecikeli bayramdan sonra gidip kan veririm diyodum ama dayanmıcam galiba yarın sabah gitmeyi düşünüyorum. İnşallah seninde vardır ❤
Evet tabi Allah saglikla kucagimiza alacagimiz bebekler nasip etsin..Herkezden herkeze deyisiyo benimde daha adet tarihime 6 gun vardi test yapdim pozitif cikdi ama sizler umitleriniz kaybetmeyin gelmeyen adet hamileligin isaretidir
Ben regl oldumSon durum. Nedir kızlar ben 1 hafta önceden göğüslerim şişti ağrıması çabası ayrıca kasıklarımda ağdı var normalde bugün adet olmam lazımdı olmadım. Adetime 4 gün kala test yaptım negatif çıktı . Sizleri okuyunca umutlanıyorum umarım hamileyimdir. Uzun süredir bekliyoruz tüp bebek tedavisi için evrak teslim ettik
İnşallahhj hamilesindir canım inşallahRabbim isteyen herkese hepimiE tattırsın anneliği. Benimde 3 gün oldu gecikeli bayramdan sonra gidip kan veririm diyodum ama dayanmıcam galiba yarın sabah gitmeyi düşünüyorum. İnşallah seninde vardır
Üstüne görme yaşan çok diyorlar bence bi test yap yada doktora görün canım en azından için rahatlarBen adet oldum 3 gun gecikmeyle
Ama bugun sabah kahvaltidan sonra cok kotu midem bulandi ve ne yediysem hepsini sofradan zor kalkarak cikartmak zorunda kaldm.. hic boyle midem bulanmaz ilk kez basima geliyor, ve ara sira sag tarafimda bir agri hissediyorum.. korkuyorum adet olup yine hamile olurmuyym ki? ☹
merhaba sizinle aynı durumdayım 6. günüm gecikiyor test yapıyorum her gün fakat negatif. sizde durum nedir acabaBen hala olmadım 5.gün gecikti bugün çok az kahverengi akıntım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?