• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi negatif olup hamile olan varmı

Maviyasemin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2022
356
429
53
36
Erken gebelik testi negatif olup hamile olan var mı bat a 3 gün kala yaptım negatif yinede bir umut ovulasyon takibi yaptım ama geç döllenme nsl oluyor acaba öyle olabilir mi

Bende aynj konuyu geçen ay açmıştım:) bata bi iki gün kala hem erken gebelik testi hem normal çubuk test hem kan testi yaptım hepsi nehatifti ama yinr de umudum bitmiyordu:) hatta stresten bi kaç gün de geciktim. Sonra adet oldum

Bende bu ay saçma sapan bir şey yaşıyorum dün 4 5 damla kan geldi adetim 6gun erken geliyor diye düşündüm sonra ne gelen ne giden oldu akşam üzeri dayanamadim test yaptım silik çizgi çıktı bu şekilde hamile olduğunu öğrenen oldu mu?

Bende bu ay saçma sapan bir şey yaşıyorum dün 4 5 damla kan geldi adetim 6gun erken geliyor diye düşündüm sonra ne gelen ne giden oldu akşam üzeri dayanamadim test yaptım silik çizgi çıktı bu şekilde hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
merhaba gittiniz mi doktora hamilemisiniz

Hayır sadece kasıkta tek taraflı iğne batar gibi oluyor arada benim adet günüm yarın umarım olmam ama çok kaptırmak istemiyorum kendimi 😏

aynısı bende de oldu. :) yerleşme kanaması o.

Erken gebelik testi negatif olup hamile olan var mı bat a 3 gün kala yaptım negatif yinede bir umut ovulasyon takibi yaptım ama geç döllenme nsl oluyor acaba öyle olabilir mi
Benim ilk gebeliğimde geç döllenme idi adetim 2 gün geçmişti erken gebelik testi yaptım negatif sonuç aldım 9. Gecikme günimde 2. Çizgiyi gördüm kan berdim beta 170 idi umut varsa kaybetme :) sadece gününü bekle sabırlı ol canım

Benim ilk gebeliğimde geç döllenme idi adetim 2 gün geçmişti erken gebelik testi yaptım negatif sonuç aldım 9. Gecikme günimde 2. Çizgiyi gördüm kan berdim beta 170 idi umut varsa kaybetme :) sadece gününü bekle sabırlı ol canım
geç döllenme olması için ilişkinin üzerinden en fazla kaç gün geçmeli acaba ? mesela benim ilişkimin üzerinden hemen hemen iki hafta geçti regl 1 gün geçti ama testim negatif.. geç döllenme ihtimali var mı hala?

Benim ilk gebeliğimde geç döllenme idi adetim 2 gün geçmişti erken gebelik testi yaptım negatif sonuç aldım 9. Gecikme günimde 2. Çizgiyi gördüm kan berdim beta 170 idi umut varsa kaybetme :) sadece gününü bekle
geç döllenme olması için ilişkinin üzerinden en fazla kaç gün geçmeli acaba ? mesela benim ilişkimin üzerinden hemen hemen iki hafta geçti regl 1 gün geçti ama testim negatif.. geç döllenme ihtimali var mı hala?
benim de 2 haftaydı bence biraz daha bekle dikkat li ol 7 gün eğer olmaz isen tekrar yap dediğim gibi ben gecikmenin 2. Gününde negatif çıkmıştı 8. Gün 2. Çizgi silik çuktı kan verdim 171 çıkmıştı betam zaten doktorlar da test için en doğru sonucu 1 hafta gecikmeden sonra görüldüğünü söylüyorlar. Bence bir haftayı tamamla hem bak belki regl olursun olmaz isen tekrar yaparsın test :)

Benim ilk gebeliğimde geç döllenme idi adetim 2 gün geçmişti erken gebelik testi yaptım negatif sonuç aldım 9. Gecikme günimde 2. Çizgiyi gördüm kan berdim beta 170 idi umut varsa kaybetme :) sadece gününü bekle

benim de 2 haftaydı bence biraz daha bekle dikkat li ol 7 gün eğer olmaz isen tekrar yap dediğim gibi ben gecikmenin 2. Gününde negatif çıkmıştı 8. Gün 2. Çizgi silik çuktı kan verdim 171 çıkmıştı betam zaten doktorlar da test için en doğru sonucu 1 hafta gecikmeden sonra görüldüğünü söylüyorlar. Bence bir haftayı tamamla hem bak belki regl olursun olmaz isen tekrar yaparsın test :)
Tesekkur ederim oyle yapacağım insallah🤗

Merhaba benimde reglilerim hep düzenlidir 28 29 günde olurum ve olamadan 2 3 4 gün önceden kasık bel ağrılarım başlar hafif hafif geçer ve takvime göre günüm geldiğinde olurdum dün olmama gereken gündü olmadım bugünde olmadım sadece göğüs ağrım var uçları sızlıyor bugün 2 gün gecikti ilk defa böyle oluyor dün test yaptım negatif sizce erken mi yaptım aceleci mi davrandım umut etmekten çok yoruldum biliyorum rabbimin nasip ettiği bir zman var ama bu süreç çok hassaslaştırdı beni gerçekten hep Bi ağlamaklı oluyorum. Bu arada 1 yıl 3 aylık evliyim 6 aydır deniyoruz...

Merhaba benimde reglilerim hep düzenlidir 28 29 günde olurum ve olamadan 2 3 4 gün önceden kasık bel ağrılarım başlar hafif hafif geçer ve takvime göre günüm geldiğinde olurdum dün olmama gereken gündü olmadım bugünde olmadım sadece göğüs ağrım var uçları sızlıyor bugün 2 gün gecikti ilk defa böyle oluyor dün test yaptım negatif sizce erken mi yaptım aceleci mi davrandım umut etmekten çok yoruldum biliyorum rabbimin nasip ettiği bir zman var ama bu süreç çok hassaslaştırdı beni gerçekten hep Bi ağlamaklı oluyorum. Bu arada 1 yıl 3 aylık evliyim 6 aydır deniyoruz...
Meraba canım ne yaptın oldun mu acaba regl yeni gördüm kusura bakma

Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi bekliyorum bi oğlum var şükürler olsun 2.yi düşünüyoruz bizde yaklaşık her seferinde hayal kırıklığından bıktım 😏 ovülasyon testi ile günleri değerlendirdim adetlerim hep düzenlidir 10 Haziran adet günüm (umarım olmam🙈) bugün ovülasyon testi ile erken gebelik öğrenilir diye bişeyler okumuştum ama baktım negatif 🤦🏻‍♀️ Normalde zaman çabuk geçer ama adet günü yaklaştıkça geçmiyor nedense yaş 34 acaba ondan mı böyle oluyor acaba erken gebelik testi alsam mı bilemedim 🤷🏻‍♀️ Dilerim hepimiz bebiş haberlerini alırız 🍀

Dün oldum canım. Anladım ki çok kafaya takmamak gerekiyor rahat bıraktım kendimi vercek olan Allah vardır Bi zamanı rabbim en hayırlısıyla versin 😌
Ya benimde kafam çok karıştı bu ay adet günüm 2 gün önceydi 3 gündür kahverengi akıntım var sadece ne yapacağımı bilmiyorum

Merhabalar, benim de adetim iki gün gecikti. Bugün 3.gün, peçeteye bazen kahverengi bazen pembe leke geliyor. Dün sol yumurtalığım çok şiddetli ağrıdı, ayağıma bile vurdu. Zaten bu ay sol yumurtalıktan yumurtladığımı da hissetmiştim. Bugün de kasık ağrım devam ediyor ama düne göre daha hafif. Sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı. Bat günü gebelik testi yaptım negatif, bugün yine yaptım yine negatif. Bi de ovulasyon testi deniyim dedim. Görseli bırakıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-05-19-42-47-091_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2022-06-05-19-42-47-091_com.miui.gallery.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 566
Back
X