- 9 Nisan 2022
- 356
- 429
- 53
- 36
- Konu Sahibi Maviyasemin
Erken gebelik testi negatif olup hamile olan var mı bat a 3 gün kala yaptım negatif yinede bir umut ovulasyon takibi yaptım ama geç döllenme nsl oluyor acaba öyle olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba gittiniz mi doktora hamilemisinizBende bu ay saçma sapan bir şey yaşıyorum dün 4 5 damla kan geldi adetim 6gun erken geliyor diye düşündüm sonra ne gelen ne giden oldu akşam üzeri dayanamadim test yaptım silik çizgi çıktı bu şekilde hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
Gün geçmeden gitmek istemiyorum fakat hala adet olmadım siz de de lekelenme mi varmerhaba gittiniz mi doktora hamilemisiniz
aynısı bende de oldu. :) yerleşme kanaması o.Bende bu ay saçma sapan bir şey yaşıyorum dün 4 5 damla kan geldi adetim 6gun erken geliyor diye düşündüm sonra ne gelen ne giden oldu akşam üzeri dayanamadim test yaptım silik çizgi çıktı bu şekilde hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
Benim ilk gebeliğimde geç döllenme idi adetim 2 gün geçmişti erken gebelik testi yaptım negatif sonuç aldım 9. Gecikme günimde 2. Çizgiyi gördüm kan berdim beta 170 idi umut varsa kaybetme :) sadece gününü bekle sabırlı ol canımErken gebelik testi negatif olup hamile olan var mı bat a 3 gün kala yaptım negatif yinede bir umut ovulasyon takibi yaptım ama geç döllenme nsl oluyor acaba öyle olabilir mi
geç döllenme olması için ilişkinin üzerinden en fazla kaç gün geçmeli acaba ? mesela benim ilişkimin üzerinden hemen hemen iki hafta geçti regl 1 gün geçti ama testim negatif.. geç döllenme ihtimali var mı hala?Benim ilk gebeliğimde geç döllenme idi adetim 2 gün geçmişti erken gebelik testi yaptım negatif sonuç aldım 9. Gecikme günimde 2. Çizgiyi gördüm kan berdim beta 170 idi umut varsa kaybetme :) sadece gününü bekle sabırlı ol canım
Benim ilk gebeliğimde geç döllenme idi adetim 2 gün geçmişti erken gebelik testi yaptım negatif sonuç aldım 9. Gecikme günimde 2. Çizgiyi gördüm kan berdim beta 170 idi umut varsa kaybetme :) sadece gününü bekleErken gebelik testi negatif olup hamile olan var mı bat a 3 gün kala yaptım negatif yinede bir umut ovulasyon takibi yaptım ama geç döllenme nsl oluyor acaba öyle olabilir mi
benim de 2 haftaydı bence biraz daha bekle dikkat li ol 7 gün eğer olmaz isen tekrar yap dediğim gibi ben gecikmenin 2. Gününde negatif çıkmıştı 8. Gün 2. Çizgi silik çuktı kan verdim 171 çıkmıştı betam zaten doktorlar da test için en doğru sonucu 1 hafta gecikmeden sonra görüldüğünü söylüyorlar. Bence bir haftayı tamamla hem bak belki regl olursun olmaz isen tekrar yaparsın test :)geç döllenme olması için ilişkinin üzerinden en fazla kaç gün geçmeli acaba ? mesela benim ilişkimin üzerinden hemen hemen iki hafta geçti regl 1 gün geçti ama testim negatif.. geç döllenme ihtimali var mı hala?
Tesekkur ederim oyle yapacağım insallahBenim ilk gebeliğimde geç döllenme idi adetim 2 gün geçmişti erken gebelik testi yaptım negatif sonuç aldım 9. Gecikme günimde 2. Çizgiyi gördüm kan berdim beta 170 idi umut varsa kaybetme :) sadece gününü bekle
benim de 2 haftaydı bence biraz daha bekle dikkat li ol 7 gün eğer olmaz isen tekrar yap dediğim gibi ben gecikmenin 2. Gününde negatif çıkmıştı 8. Gün 2. Çizgi silik çuktı kan verdim 171 çıkmıştı betam zaten doktorlar da test için en doğru sonucu 1 hafta gecikmeden sonra görüldüğünü söylüyorlar. Bence bir haftayı tamamla hem bak belki regl olursun olmaz isen tekrar yaparsın test :)
Merhaba benimde reglilerim hep düzenlidir 28 29 günde olurum ve olamadan 2 3 4 gün önceden kasık bel ağrılarım başlar hafif hafif geçer ve takvime göre günüm geldiğinde olurdum dün olmama gereken gündü olmadım bugünde olmadım sadece göğüs ağrım var uçları sızlıyor bugün 2 gün gecikti ilk defa böyle oluyor dün test yaptım negatif sizce erken mi yaptım aceleci mi davrandım umut etmekten çok yoruldum biliyorum rabbimin nasip ettiği bir zman var ama bu süreç çok hassaslaştırdı beni gerçekten hep Bi ağlamaklı oluyorum. Bu arada 1 yıl 3 aylık evliyim 6 aydır deniyoruz...Benim ilk gebeliğimde geç döllenme idi adetim 2 gün geçmişti erken gebelik testi yaptım negatif sonuç aldım 9. Gecikme günimde 2. Çizgiyi gördüm kan berdim beta 170 idi umut varsa kaybetme :) sadece gününü bekle sabırlı ol canım
Meraba canım ne yaptın oldun mu acaba regl yeni gördüm kusura bakmaMerhaba benimde reglilerim hep düzenlidir 28 29 günde olurum ve olamadan 2 3 4 gün önceden kasık bel ağrılarım başlar hafif hafif geçer ve takvime göre günüm geldiğinde olurdum dün olmama gereken gündü olmadım bugünde olmadım sadece göğüs ağrım var uçları sızlıyor bugün 2 gün gecikti ilk defa böyle oluyor dün test yaptım negatif sizce erken mi yaptım aceleci mi davrandım umut etmekten çok yoruldum biliyorum rabbimin nasip ettiği bir zman var ama bu süreç çok hassaslaştırdı beni gerçekten hep Bi ağlamaklı oluyorum. Bu arada 1 yıl 3 aylık evliyim 6 aydır deniyoruz...
Dün oldum canım. Anladım ki çok kafaya takmamak gerekiyor rahat bıraktım kendimi vercek olan Allah vardır Bi zamanı rabbim en hayırlısıyla versinMeraba canım ne yaptın oldun mu acaba regl yeni gördüm kusura bakma
Ya benimde kafam çok karıştı bu ay adet günüm 2 gün önceydi 3 gündür kahverengi akıntım var sadece ne yapacağımı bilmiyorumDün oldum canım. Anladım ki çok kafaya takmamak gerekiyor rahat bıraktım kendimi vercek olan Allah vardır Bi zamanı rabbim en hayırlısıyla versin![]()
Canm bn adete 4 gün kala erkn gebelik tetsim negatifti adetim 2 gün geçince pozitif gördümErken gebelik testi negatif olup hamile olan var mı bat a 3 gün kala yaptım negatif yinede bir umut ovulasyon takibi yaptım ama geç döllenme nsl oluyor acaba öyle olabilir mi