Erken gebelik testi negatife

Memadam

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
34
26
8
30
Merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var yerleşme kanamasına benzer kahverengi bir kanama yaşadım (7 8 damla ) bu sabah adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama kasık,bel,baş ağrım var ve dün gece hıçkıra hıçkıra ağlayıp gülmeye başladım yani anı duygu değişimi de yaşıyorum testin doğruluğu ne boyuttadır sizce ?

kanama ne zaman oldu

ara kanama olabilir ve adet gününden 5 gün önce sonuç alman zor en azından adeti bekle gecikme yasanırsa 5 gün sonra test al yap ama kendini yorma psikolojik olarak gecikebiliyor

ben testlerden çok korkuyorum yanılma olur diye bu ay adetim 3 gün gecikti gecen ayda 3 gün çok az bir kanamam oldu gecen aydan şüpheleniyorum öyleyse tahminen 2 aylık olmus oluyor 3 kere test yaptım 1 hafta içinde hepsi negatif ufacık silik çizgi bile yok hamile olupta testi negatif çıkan var mı belirtileri yaşıyorum şu anda

Kanama ne zaman olmuştu. Kanamadan en az 4 5 gün sonra yapılmalı test.

Adetinize 5 gün varsa çıkmamış da olabilir ancak duygu değişimi gibi belirtiler için çok erken psikolojik onlar. Regl gününü beklemek en iyisi.

Ben ilk hamileligimde şüphe duydum kan testi verdim idrar testi yaptım hep negatif çıktı adet oldum adetim bittikten 2 hafta sonra test yaptım çift çizgiyi gördüm gebeliğimi öğrendiğimde 7 haftalikti.. aslında hepimiz çok şey yaşamışız ama beklenti olduğu için başkalarının fikirlerini de duymak istiyoruz her vücut aynı olmuyor hakkımızda hayirlisi

ara kanama olabilir ve adet gününden 5 gün önce sonuç alman zor en azından adeti bekle gecikme yasanırsa 5 gün sonra test al yap ama kendini yorma psikolojik olarak gecikebiliyor
2 senedir her ay yeni bir belirtim oluyor beynim benimle oyunlar oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…