kanama ne zaman olduMerhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var yerleşme kanamasına benzer kahverengi bir kanama yaşadım (7 8 damla ) bu sabah adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama kasık,bel,baş ağrım var ve dün gece hıçkıra hıçkıra ağlayıp gülmeye başladım yani anı duygu değişimi de yaşıyorum testin doğruluğu ne boyuttadır sizce ?
Kanama ne zaman olmuştu. Kanamadan en az 4 5 gün sonra yapılmalı test.Merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var yerleşme kanamasına benzer kahverengi bir kanama yaşadım (7 8 damla ) bu sabah adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama kasık,bel,baş ağrım var ve dün gece hıçkıra hıçkıra ağlayıp gülmeye başladım yani anı duygu değişimi de yaşıyorum testin doğruluğu ne boyuttadır sizce ?
Adet olduktan 12 gün felan sonra oldu yanılmıyorsamkanama ne zaman oldu
Bakalım hayırlısı olsunAdetinize 5 gün varsa çıkmamış da olabilir ancak duygu değişimi gibi belirtiler için çok erken psikolojik onlar. Regl gününü beklemek en iyisi.
Kanama olduktan ortalama 5 gün sonra yaptim sanırımKanama ne zaman olmuştu. Kanamadan en az 4 5 gün sonra yapılmalı test.
Kanamadan 5 gün sonra anca kana geçiyor 7 gün sonra en az yapabilirsiniz.. ama en garantisi herzaman adet gecikmesini beklemektirKanama olduktan ortalama 5 gün sonra yaptim sanırım
Ben ilk hamileligimde şüphe duydum kan testi verdim idrar testi yaptım hep negatif çıktı adet oldum adetim bittikten 2 hafta sonra test yaptım çift çizgiyi gördüm gebeliğimi öğrendiğimde 7 haftalikti.. aslında hepimiz çok şey yaşamışız ama beklenti olduğu için başkalarının fikirlerini de duymak istiyoruz her vücut aynı olmuyor hakkımızda hayirlisiben testlerden çok korkuyorum yanılma olur diye bu ay adetim 3 gün gecikti gecen ayda 3 gün çok az bir kanamam oldu gecen aydan şüpheleniyorum öyleyse tahminen 2 aylık olmus oluyor 3 kere test yaptım 1 hafta içinde hepsi negatif ufacık silik çizgi bile yok hamile olupta testi negatif çıkan var mı belirtileri yaşıyorum şu anda
Yarın adet günüm bı hafta geçsin o şekilde yapicam bakalım ne olacak heyecanlıyımKanamadan 5 gün sonra anca kana geçiyor 7 gün sonra en az yapabilirsiniz.. ama en garantisi herzaman adet gecikmesini beklemektir
2 senedir her ay yeni bir belirtim oluyor beynim benimle oyunlar oynuyorara kanama olabilir ve adet gününden 5 gün önce sonuç alman zor en azından adeti bekle gecikme yasanırsa 5 gün sonra test al yap ama kendini yorma psikolojik olarak gecikebiliyor
Hmm. İsterseniz biraz daha bekleyin ilk kana karisiyo sonra idrara ya. Belki daha erkendir.Kanama olduktan ortalama 5 gün sonra yaptim sanırım
Gecikmesini bekleyeceğim bu defaHmm. İsterseniz biraz daha bekleyin ilk kana karisiyo sonra idrara ya. Belki daha erkendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?