- 4 Mayıs 2025
- 201
- 50
- 13
- 29
- Konu Sahibi birmucizeoldu
Erken gebelik testim pozitif fakat kaset testim negatif çıktı duyarlılıktan dolayı mı , başına gelen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde dün başıma geldi çok moralim bozuldu.2 gün önce yaptım pozitif. Dünde negatif. Regle 5-6 gün var. Bel,bacak,kasıkta değişik ağrı sızı hassasiyet vardı. Arkadaşım gebesin bence yap deyince yaptım.bi öyle bi böyle çıktı. Bu nasıl oluyor bende çözemedim. Adet dönemini bekliycem artık.Erken gebelik testim pozitif fakat kaset testim negatif çıktı duyarlılıktan dolayı mı , başına gelen var mı?
Sanırım erken testler baya yanıltıcı oluyor benim de şansıma hep yanıltıcı olanlar bana denk geliyor üzücüBenimde dün başıma geldi çok moralim bozuldu.2 gün önce yaptım pozitif. Dünde negatif. Regle 5-6 gün var. Bel,bacak,kasıkta değişik ağrı sızı hassasiyet vardı. Arkadaşım gebesin bence yap deyince yaptım.bi öyle bi böyle çıktı. Bu nasıl oluyor bende çözemedim. Adet dönemini bekliycem artık.
Bende aynı fikirdeyim. Şimdi diyorum keşke yapmasaydım. Negatif test çıkana kadar bütün gün hamile gibi hissettim. Bir daha böyle erkenden test yapmam artık. Adet gecikince yaparım bundan sonra. Rabbim tez vakitte bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallahSanırım erken testler baya yanıltıcı oluyor benim de şansıma hep yanıltıcı olanlar bana denk geliyor üzücü![]()
Amin inşallah canım benim gecikmişti reglim herhalde hassasiyetlerine bağlı diye düşündümBende aynı fikirdeyim. Şimdi diyorum keşke yapmasaydım. Negatif test çıkana kadar bütün gün hamile gibi hissettim. Bir daha böyle erkenden test yapmam artık. Adet gecikince yaparım bundan sonra. Rabbim tez vakitte bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah![]()
Aynen idrar testlerine çok güvenmemek lazım. Gecikmen varsa direk gidip kan ver bence beta hcg kesin sonuç zaten.O zaman belli olur.Amin inşallah canım benim gecikmişti reglim herhalde hassasiyetlerine bağlı diye düşündüm
Birde kaset testin kâğıdındaki açıklamayı okuduğumda adet gecikmesinden sonra yapabilirsiniz diyor. Gebelik varsa bile kasetle erken yapıldığında çıkmayadabilir yani buna göreErken gebelik testleri yalancı pozitif verebiliyor markaya bağlı ama kaset testlerde gebelik daha yüksek hcg değerlerinde çıkıyor sanırım
Evet kasette daha geç çıkıyorBirde kaset testin kâğıdındaki açıklamayı okuduğumda adet gecikmesinden sonra yapabilirsiniz diyor. Gebelik varsa bile kasetle erken yapıldığında çıkmayadabilir yani buna göre
Ne oldu canım sonuç belli mi?İlişkiden 10 gün sonra çıkar mı sanki belirli belirsiz var gibi ama sizce ?