Freely erken gebelik testiMarkası ne
Diger kaset testimde artı-medFreely erken gebelik testi
freely doğru çıkanlar olmuşFreely erken gebelik testi
Bu marka çok kötü bendede böyle çıkmıştı geçen aylarda ama negatiftiFreely erken gebelik testi
Bilmiyorum inşallah pozitiftir bide 1 gün ara ile yaptim koyulasti yani silikti koyulasti sizde öylemi olmuştuBu marka çok kötü bendede böyle çıkmıştı geçen aylarda ama negatifti
freely doğru çıkanlar olmuş
ama artımede kesinlikle güvenmeyin çok kadının umutlarını yerle bir etmiş yalancı bi
arti-med cikmadi freely çıktı bide yalanci pozitifte koyulasma olurmu pazartesi yaptığım silik sali günü yaptığım.bariz belli fotodaki gibi
Ya aslında artı -med cikmadi freely çıktı bide yalanci pozitif olsa koyulaşma olurmu pazartesi yaptigim silik sali günü yaptığım bariz bellifreely doğru çıkanlar olmuş
ama artımede kesinlikle güvenmeyin çok kadının umutlarını yerle bir etmiş yalancı bi test
Koyulasma varsa hcg artıyor demek ki benımde ikincil koyulaşmıştıYa aslında artı -med cikmadi freely çıktı bide yalanci pozitif olsa koyulaşma olurmu pazartesi yaptigim silik sali günü yaptığım bariz belli
Merhabalar burda yeniyim paylaşmak istedim yumurtlamanin 9ncu günü erken gebelik testm silik çıktı sonra kan verdim <2.0 çıktı sonra sabah geri ilk idrar ile yine yaptim erken gebelik testi bariz pozitif çıktı koyulasma vardi yani sonra öğlen saatlerinde kaset test yaptım cikmadi arkadaslarim kaset test için erken betan yeni yükseliyordur dedi kafam karıştı bu arada kanlarim hep 0.0 veya 0.200 çıkardı kaset test normalde 12.14 arasi veya adet gecikmesinde doğru sonuç verirmiş ama erken gebelik testi 7 ila 10 gün arasında doğru sonuç verirmis testimin üzerinde adet 6 gün kala diyordu öylede oldu adete 6 gün kala silik 5 gün kala bariz pozitif gösterdi kafam allak bullak etti kaset test başına gelen varmi testimi bura bırakıyorum Eki Görüntüle 3594363 Eki Görüntüle 3594364
Merhabalar burda yeniyim paylaşmak istedim yumurtlamanin 9ncu günü erken gebelik testm silik çıktı sonra kan verdim <2.0 çıktı sonra sabah geri ilk idrar ile yine yaptim erken gebelik testi bariz pozitif çıktı koyulasma vardi yani sonra öğlen saatlerinde kaset test yaptım cikmadi arkadaslarim kaset test için erken betan yeni yükseliyordur dedi kafam karıştı bu arada kanlarim hep 0.0 veya 0.200 çıkardı kaset test normalde 12.14 arasi veya adet gecikmesinde doğru sonuç verirmiş ama erken gebelik testi 7 ila 10 gün arasında doğru sonuç verirmis testimin üzerinde adet 6 gün kala diyordu öylede oldu adete 6 gün kala silik 5 gün kala bariz pozitif gösterdi kafam allak bullak etti kaset test başına gelen varmi testimi bura bırakıyorum Eki Görüntüle 3594363 Eki Görüntüle 3594364
Merhaba sonuç ne olduMerhabalar burda yeniyim paylaşmak istedim yumurtlamanin 9ncu günü erken gebelik testm silik çıktı sonra kan verdim <2.0 çıktı sonra sabah geri ilk idrar ile yine yaptim erken gebelik testi bariz pozitif çıktı koyulasma vardi yani sonra öğlen saatlerinde kaset test yaptım cikmadi arkadaslarim kaset test için erken betan yeni yükseliyordur dedi kafam karıştı bu arada kanlarim hep 0.0 veya 0.200 çıkardı kaset test normalde 12.14 arasi veya adet gecikmesinde doğru sonuç verirmiş ama erken gebelik testi 7 ila 10 gün arasında doğru sonuç verirmis testimin üzerinde adet 6 gün kala diyordu öylede oldu adete 6 gün kala silik 5 gün kala bariz pozitif gösterdi kafam allak bullak etti kaset test başına gelen varmi testimi bura bırakıyorum Eki Görüntüle 3594363 Eki Görüntüle 3594364
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?