• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi pozitif kaset negatif

arzu2727

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
28
7
1
24
Merhabalar burda yeniyim paylaşmak istedim yumurtlamanin 9ncu günü erken gebelik testm silik çıktı sonra kan verdim <2.0 çıktı sonra sabah geri ilk idrar ile yine yaptim erken gebelik testi bariz pozitif çıktı koyulasma vardi yani sonra öğlen saatlerinde kaset test yaptım cikmadi arkadaslarim kaset test için erken betan yeni yükseliyordur dedi kafam karıştı bu arada kanlarim hep 0.0 veya 0.200 çıkardı kaset test normalde 12.14 arasi veya adet gecikmesinde doğru sonuç verirmiş ama erken gebelik testi 7 ila 10 gün arasında doğru sonuç verirmis testimin üzerinde adet 6 gün kala diyordu öylede oldu adete 6 gün kala silik 5 gün kala bariz pozitif gösterdi kafam allak bullak etti kaset test başına gelen varmi testimi bura bırakıyorum
1000034195.webp
1000034082.webp

Freely pozitif arti -med negatif çıktı adetime bugün 4 gün var sabredcegim belirtim yumurtlamamdan sonra başlayan bel agrisi midede hazımsızlık kabizlik karinda şişkinlik gaz sorunu bide koku hassasiyeti dünde baslayan göğüs ağrım ama o adetime yakinda oluyor

freely doğru çıkanlar olmuş

ama artımede kesinlikle güvenmeyin çok kadının umutlarını yerle bir etmiş yalancı bi test
Ya aslında artı -med cikmadi freely çıktı bide yalanci pozitif olsa koyulaşma olurmu pazartesi yaptigim silik sali günü yaptığım bariz belli

Merhabalar burda yeniyim paylaşmak istedim yumurtlamanin 9ncu günü erken gebelik testm silik çıktı sonra kan verdim <2.0 çıktı sonra sabah geri ilk idrar ile yine yaptim erken gebelik testi bariz pozitif çıktı koyulasma vardi yani sonra öğlen saatlerinde kaset test yaptım cikmadi arkadaslarim kaset test için erken betan yeni yükseliyordur dedi kafam karıştı bu arada kanlarim hep 0.0 veya 0.200 çıkardı kaset test normalde 12.14 arasi veya adet gecikmesinde doğru sonuç verirmiş ama erken gebelik testi 7 ila 10 gün arasında doğru sonuç verirmis testimin üzerinde adet 6 gün kala diyordu öylede oldu adete 6 gün kala silik 5 gün kala bariz pozitif gösterdi kafam allak bullak etti kaset test başına gelen varmi testimi bura bırakıyorum Eki Görüntüle 3594363 Eki Görüntüle 3594364

Merhabalar burda yeniyim paylaşmak istedim yumurtlamanin 9ncu günü erken gebelik testm silik çıktı sonra kan verdim <2.0 çıktı sonra sabah geri ilk idrar ile yine yaptim erken gebelik testi bariz pozitif çıktı koyulasma vardi yani sonra öğlen saatlerinde kaset test yaptım cikmadi arkadaslarim kaset test için erken betan yeni yükseliyordur dedi kafam karıştı bu arada kanlarim hep 0.0 veya 0.200 çıkardı kaset test normalde 12.14 arasi veya adet gecikmesinde doğru sonuç verirmiş ama erken gebelik testi 7 ila 10 gün arasında doğru sonuç verirmis testimin üzerinde adet 6 gün kala diyordu öylede oldu adete 6 gün kala silik 5 gün kala bariz pozitif gösterdi kafam allak bullak etti kaset test başına gelen varmi testimi bura bırakıyorum Eki Görüntüle 3594363 Eki Görüntüle 3594364

Merhaba sonuç ne oldu

Back
X