- 16 Şubat 2022
- 153
- 46
- 28
- 28
- Konu Sahibi kavunicibaliikk
-
Haklisiniz hatta 6 gün varmış takvime baktım daSabah ilk idrarla. Ama beş gün çok erken değil mi ya? Sabredin biraz daha. Nasılsa çıkan cevap net olmayacak
Ben akşam işten gelince yaptımmerhaba, 11 gün önce yumurtlama tarihimde ilişkiye girdik eşimle kasık bölgemde ufak ufak kramplar oluyor ve aşırı uykulu ve yorgun hissediyorum. hamile olablir miyim? ve adetime 5 gün var erken gebelik testi yapıcam sabah mı yapmalıyım akşam da sonuç verir mi? kullananlar var mı içinizde? biraz sabırsız olduğum için bekleyemiyorum malesef
Sabah ilk idrarla yap ama en az 3-4 gün sonra yap bence ben yumurtlamamın 11. Günü yaptım. Ve negatif bende bekliyorum adetim geçerse tekrarlıyayım diyemerhaba, 11 gün önce yumurtlama tarihimde ilişkiye girdik eşimle kasık bölgemde ufak ufak kramplar oluyor ve aşırı uykulu ve yorgun hissediyorum. hamile olablir miyim? ve adetime 5 gün var erken gebelik testi yapıcam sabah mı yapmalıyım akşam da sonuç verir mi? kullananlar var mı içinizde? biraz sabırsız olduğum için bekleyemiyorum malesef
yaa öncelikle gözünüz aydın hayırlı olsun :) belirti falan var mıydı ? benim daha adetime 6 gün varmış beklicem bende haftaya bir iki gün önce tekrar yaparım. psikolojik mi bilmiyorum ama var gibi hissediyorum bir de yumurtlama dönemi ilişki oldu hafif hafif kasıgımda batmalar var biraz da akıntım varKızlar evet biliyorum beklemek zor ama erken yapmayınben tüp bebek yaptım. 3.denememde tam yumurta toplanmasından (yani sizin için yumurta çatlamasından) 15 gün sonra sabah ilk idrarla yaptım ve belli belirsiz pozitif gördüm. Erken gebelik testiydi. Her 2 günde 1 tekrarladım ve yavaş yavaş belirginleşti hatta örnekleri de ekleyeyim:
İlk en az belirgin olanı yaptığımda kanda beta hcg 111 idi bir deyani erken çıkmıyor
hayırlı olsun :) benim yumurtlama 7 veya 8 şubat 16 şubatta test yaptım epey erken yapmışım ben belli kiMerhaba ben yumurtlamanın 10. Veya 11. Günüydü erken gebelik testinde öğrenmiştim beta baktirdigimda 32 çıkmıştınormal kaset test belki okumayabilir ama erken olanlar daha hassas olduğu için algilayabiliyor tabi en doğru sonuç kan vermek ile anlaşılıyor ben ovulasyon testi ile takip etmiştim yumurtlamami 14 ağustosta yumurtlama olmuştu 25 Ağustos ta sabah 11 gibi test yaptım pozitif geldi beta da 32ydi
yaa öncelikle gözünüz aydın hayırlı olsun :) belirti falan var mıydı ? benim daha adetime 6 gün varmış beklicem bende haftaya bir iki gün önce tekrar yaparım. psikolojik mi bilmiyorum ama var gibi hissediyorum bir de yumurtlama dönemi ilişki oldu hafif hafif kasıgımda batmalar var biraz da akıntım var
of evet ya sanırım tek belirti o gerçektenHiç belirti yoktuyani öncesinde 8 ay kadar hamile kalmaya çalıştım. Hepsinde çeşitli belirtiler vardı işte kasık ağrısı, halsizlik, uyku hali, sık idrara çıkma ve hatta bulantı hepsi negatifti. 8 ay sonra dış gebelik geçirdiğim ilk pozitifimde tek belirti adetten 4 gün önce hafif kahverengi lekelenmem olurdu o olmadı. Sonra ameliyat oldum ve diğer 2 negatif tüp bebek denememde de hep belirti varken negatifti. Son denememde hiç belirti aramadım ve hiö düşünmeden sabah akşam dizi, film, kitap aklımı meşgul ettim. Pozitifti :)
Yani belirti melirti aramayın. Tek belirti adetin gelmemesi
Evet baya erken olmuşhayırlı olsun :) benim yumurtlama 7 veya 8 şubat 16 şubatta test yaptım epey erken yapmışım ben belli ki
Kizlar ben şimdi ne zaman test yapayımmerhaba, 11 gün önce yumurtlama tarihimde ilişkiye girdik eşimle kasık bölgemde ufak ufak kramplar oluyor ve aşırı uykulu ve yorgun hissediyorum. hamile olablir miyim? ve adetime 5 gün var erken gebelik testi yapıcam sabah mı yapmalıyım akşam da sonuç verir mi? kullananlar var mı içinizde? biraz sabırsız olduğum için bekleyemiyorum malesef
Adetiniz gecikinceKizlar ben şimdi ne zaman test yapayım
merhaba bugün adetimin 2. günü ama henüz olmadım peçeteye açık kahverengi leke geldi sadece. bir de adet zamanı akıntım olmazdı ama beyaz kıvamlı akıntım var. gebelik olabilir mi? 5 gün önce gebelik tsti negatif çıkmıştı. sizde durum ne oldu ? :)Sabah ilk idrarla yap ama en az 3-4 gün sonra yap bence ben yumurtlamamın 11. Günü yaptım. Ve negatif bende bekliyorum adetim geçerse tekrarlıyayım diye
Bugun de test yap bence varsa silik te olsa cıkar canım. Cünkü insan ne dese bos belki o gelen adet baslangıcı yada yerlesme kanamasımerhaba bugün adetimin 2. günü ama henüz olmadım peçeteye açık kahverengi leke geldi sadece. bir de adet zamanı akıntım olmazdı ama beyaz kıvamlı akıntım var. gebelik olabilir mi? 5 gün önce gebelik tsti negatif çıkmıştı. sizde durum ne oldu ? :)
Yerleşme kanaması adet zamanı olur mu? Bir iki gün daha bekleyeyim test için diyorum çünkü moralimi bozmak istemiyorum öncesinde yaptığımda negatif çıktı çünküBugun de test yap bence varsa silik te olsa cıkar canım. Cünkü insan ne dese bos belki o gelen adet baslangıcı yada yerlesme kanaması
Ama adet günü varsa silikte olsa hatta gölge gibi bile olsa cikiyo .sen bilirsin tabiYerleşme kanaması adet zamanı olur mu? Bir iki gün daha bekleyeyim test için diyorum çünkü moralimi bozmak istemiyorum öncesinde yaptığımda negatif çıktı çünkü
Teşekkür ederim bugün adet oldumAma adet günü varsa silikte olsa hatta gölge gibi bile olsa cikiyo .sen bilirsin tabiyerleşme kanaması herkeste farklı zamanda farklı şekilde oluyormuş .bazılarında hiç olmuyormus ama leke leke devamı pek gelmeyen kana benzemeyecek şekilde ağrısız gelirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?