Canım ne oldu senin? Ben dün erken gebelik testi yaptım negatif değer 2.39 du belki artmıştır diye ama artsa çıkardı 1 hafta geçti üzerinden. Ama regl olmadımSen kan verdin mi durumlar nasıl sende suan @214
Bende aynı şekilde bekliyorum çarşamba test yaptım evde negativ gelmedi halen.Canım ne oldu senin? Ben dün erken gebelik testi yaptım negatif değer 2.39 du belki artmıştır diye ama artsa çıkardı 1 hafta geçti üzerinden. Ama regl olmadım
Ay insallah beeyarın bir test yap bakalım kaç dk içinde çıkacak 2 çizgi
2. 38 1 hafta geçti eğer bişey yoksa neden sıfırlanıp adet olmuyoruz kiBende aynı şekilde bekliyorum çarşamba test yaptım evde negativ gelmedi halen.
Ben doğum kontrol hapı birkaç yıl önce 6ay, hamile kalmadan önce de 2 ay kadar kullandım canım. Adeti çok iyi düzenliyor birkaç ay kullanım sonrasında kendiliğinden düzene giriyor. Kullandığın süre de önemli sanırım çok uzun süre kullanıldığında hapı bıraktıktan sonraki bir iki ay daha koruyuculuğu devam ediyor.Merhaba şüphelendiğim ilişki üzerinden 12 gün geçti. Gebelik testi silik gibiydi beta testi verdim 2.39 çıktı adet olmadım. Acaba yükselir mi. Düzensizliğim de var doktor doğum kontrol hapı kullan düzene girer dedi. Kullanmalı mıyım?
Vallah bende anlamadım gitti. Stresten mi acaba2. 38 1 hafta geçti eğer bişey yoksa neden sıfırlanıp adet olmuyoruz ki
Teşekkür ederim fikriniz içinBen doğum kontrol hapı birkaç yıl önce 6ay, hamile kalmadan önce de 2 ay kadar kullandım canım. Adeti çok iyi düzenliyor birkaç ay kullanım sonrasında kendiliğinden düzene giriyor. Kullandığın süre de önemli sanırım çok uzun süre kullanıldığında hapı bıraktıktan sonraki bir iki ay daha koruyuculuğu devam ediyor.
Hiç bilmiyorum canım ama artık olmak istiyorum. Bişey olsa çıkardı testte ama yokVallah bende anlamadım gitti. Stresten mi acaba
makinanin negatif degeri 2.39 olabilir ornegin benim gittigim ozel hastanede beta 1.20 cikmisti ama sglik ocagind ayni gun 0.110 cikmisti bu makinalarin negatif baz aldigi degerle alakaliymis.12 gun gectiyse hem idrarda hem kanda baya yuksek cikmsi gerekirİlişki üzerinden kaç gün geçmişti. Bir kere daha bende 2.39 çıkmıştı ama 3 gün içerisinde regl olmuştum bu sefer olmadım henüz
Şüphelendiğim ilişkinin üzerinden 12 gün geçmişti. Evet söylediğiniz gibi olabilir aksi halde sonradan değer yükselmiş midir diye yaptığım erken gebelik testinde çıkardı. Sağlık ocağında bende 1.20 çıkmıştı ama devlet hastanesi 2.39 ondan dolayı öyle düşünmüştüm. Birde kan testinden sonra 8 gün oldu hala adet olmayınca değer neden sıfırlanmadı diye aklıma takıldımakinanin negatif degeri 2.39 olabilir ornegin benim gittigim ozel hastanede beta 1.20 cikmisti ama sglik ocagind ayni gun 0.110 cikmisti bu makinalarin negatif baz aldigi degerle alakaliymis.12 gun gectiyse hem idrarda hem kanda baya yuksek cikmsi gerekir
Kuzum hala adet olmadım. Kan testi vermedim ama geçenlerde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bende yoktur anlayacağın ama beta sıfırlanıp neden olmadım hala anlamadım. Sende adet öncesi olduğu için yükselme ihtimali var. Bence bir kan ver. Ya da 1 2 gün daha bekle bel ve kasık ağrın için eğer regl olmazsan mutlaka kan vermelisinCanım ne oldu senin durum benim de adete 8 gün kala 2.39 çıktı bugün adet günüm olmadım kasık ve bel ağrım var ama bilmiyorum inşallah meleğim gelmiştir
Malesef bugün geldi canım çok ağrılı mide bulantısı kusma eşliğinde bekarken hiç böyle olmazdım 8 aylık evliyim 6 ay boyunca bu şekilde adet oldum hep anlam veremiyorum Bi türlüKuzum hala adet olmadım. Kan testi vermedim ama geçenlerde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bende yoktur anlayacağın ama beta sıfırlanıp neden olmadım hala anlamadım. Sende adet öncesi olduğu için yükselme ihtimali var. Bence bir kan ver. Ya da 1 2 gün daha bekle bel ve kasık ağrın için eğer regl olmazsan mutlaka kan vermelisin
Kuzumm günaydın dün gece kan verdim sonucum 7,24 bu şekilde inşallah yükselirlacivertgibimi canım merhaba, betalarımız aynıydı sonrasında sen adet oldun mu?
Ayyy inşallah canım beniiimKuzumm günaydın dün gece kan verdim sonucum 7,24 bu şekilde inşallah yükselir
Evet ilk 2,39 sonrasında 1,20 ve yumurtlamadan 12 gün sonra 7,24 gördüm :) Bel ve sırt ağrısı vardı çok fazla ki hala var, göğüs uçlarım dokununca çok acıyor, akıntım yoğun değil ama iç kesilmedi yumurtlamadan beri. Birde kabızlık başladıAyyy inşallah canım beniiimdeğerin bir ara düşüp sonra tekrar yükselişe geçti değil mi, birde belirtin var mı bende hiç birşey yok bende yarın kan vermeyi düşünüyordum vazgeçmezsem
İnşallah düzenli bir şekilde artış gösterirEvet ilk 2,39 sonrasında 1,20 ve yumurtlamadan 12 gün sonra 7,24 gördüm :) Bel ve sırt ağrısı vardı çok fazla ki hala var, göğüs uçlarım dokununca çok acıyor, akıntım yoğun değil ama iç kesilmedi yumurtlamadan beri. Birde kabızlık başladı
İnşallah kuzumm, en zoru da bu kadar erken öğrenmek sanırımİnşallah düzenli bir şekilde artış gösterir
Sabredemediğimiz için böyle oluyorİnşallah kuzumm, en zoru da bu kadar erken öğrenmek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?