Erken gebelik testi silik, beta 2.39

• Konu Sahibi Konu Sahibi 2014
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen kan verdin mi durumlar nasıl sende suan @214
Canım ne oldu senin? Ben dün erken gebelik testi yaptım negatif değer 2.39 du belki artmıştır diye ama artsa çıkardı 1 hafta geçti üzerinden. Ama regl olmadım

Canım ne oldu senin? Ben dün erken gebelik testi yaptım negatif değer 2.39 du belki artmıştır diye ama artsa çıkardı 1 hafta geçti üzerinden. Ama regl olmadım
Bende aynı şekilde bekliyorum çarşamba test yaptım evde negativ gelmedi halen.

Ben doğum kontrol hapı birkaç yıl önce 6ay, hamile kalmadan önce de 2 ay kadar kullandım canım. Adeti çok iyi düzenliyor birkaç ay kullanım sonrasında kendiliğinden düzene giriyor. Kullandığın süre de önemli sanırım çok uzun süre kullanıldığında hapı bıraktıktan sonraki bir iki ay daha koruyuculuğu devam ediyor.

Teşekkür ederim fikriniz için

İlişki üzerinden kaç gün geçmişti. Bir kere daha bende 2.39 çıkmıştı ama 3 gün içerisinde regl olmuştum bu sefer olmadım henüz
makinanin negatif degeri 2.39 olabilir ornegin benim gittigim ozel hastanede beta 1.20 cikmisti ama sglik ocagind ayni gun 0.110 cikmisti bu makinalarin negatif baz aldigi degerle alakaliymis.12 gun gectiyse hem idrarda hem kanda baya yuksek cikmsi gerekir

Şüphelendiğim ilişkinin üzerinden 12 gün geçmişti. Evet söylediğiniz gibi olabilir aksi halde sonradan değer yükselmiş midir diye yaptığım erken gebelik testinde çıkardı. Sağlık ocağında bende 1.20 çıkmıştı ama devlet hastanesi 2.39 ondan dolayı öyle düşünmüştüm. Birde kan testinden sonra 8 gün oldu hala adet olmayınca değer neden sıfırlanmadı diye aklıma takıldı

Canım ne oldu senin durum benim de adete 8 gün kala 2.39 çıktı bugün adet günüm olmadım kasık ve bel ağrım var ama bilmiyorum inşallah meleğim gelmiştir

Canım ne oldu senin durum benim de adete 8 gün kala 2.39 çıktı bugün adet günüm olmadım kasık ve bel ağrım var ama bilmiyorum inşallah meleğim gelmiştir
Kuzum hala adet olmadım. Kan testi vermedim ama geçenlerde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bende yoktur anlayacağın ama beta sıfırlanıp neden olmadım hala anlamadım. Sende adet öncesi olduğu için yükselme ihtimali var. Bence bir kan ver. Ya da 1 2 gün daha bekle bel ve kasık ağrın için eğer regl olmazsan mutlaka kan vermelisin

Malesef bugün geldi canım çok ağrılı mide bulantısı kusma eşliğinde bekarken hiç böyle olmazdım 8 aylık evliyim 6 ay boyunca bu şekilde adet oldum hep anlam veremiyorum Bi türlü

Kuzumm günaydın dün gece kan verdim sonucum 7,24 bu şekilde inşallah yükselir
Ayyy inşallah canım beniiim değerin bir ara düşüp sonra tekrar yükselişe geçti değil mi, birde belirtin var mı bende hiç birşey yok bende yarın kan vermeyi düşünüyordum vazgeçmezsem

Ayyy inşallah canım beniiim değerin bir ara düşüp sonra tekrar yükselişe geçti değil mi, birde belirtin var mı bende hiç birşey yok bende yarın kan vermeyi düşünüyordum vazgeçmezsem
Evet ilk 2,39 sonrasında 1,20 ve yumurtlamadan 12 gün sonra 7,24 gördüm :) Bel ve sırt ağrısı vardı çok fazla ki hala var, göğüs uçlarım dokununca çok acıyor, akıntım yoğun değil ama iç kesilmedi yumurtlamadan beri. Birde kabızlık başladı

İnşallah düzenli bir şekilde artış gösterir

İnşallah kuzumm, en zoru da bu kadar erken öğrenmek sanırım
Sabredemediğimiz için böyle oluyor Silikte olsa o çizgiyi gördün ya devamı güzelliklerle gelir inşallah. Bende 1 nisanda kan vermiştim 2.39 du sonrasında vermedim adet olurum diye ama olmadım. Neden gecikmem oluyor demiştim Doktor kistin yok ve değerlerin normal demişti. Belirtim de yok. Bilmiyorum bence benim pozitif değildir olsa bi belirtim bişeyim olurdu. Hava değişiminden sanırım birde zaten düzensizliğim var her ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…