Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kafan hiç karışmasın bildiğim kadarıyla beta düşükse silik çıkıyor gün gün koyulaşıyor ama en garantisi tabi adetini geçmişken baktığın test ve kan testi . Az daha sabır yani inşallah pozitiftir
Ayy teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun insan sabredemiyor boyle durumlarda galiba bi an önce öğrenmek istiyoruz maşallah cok guzel çıkmış betanız
Ayy teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun insan sabredemiyor boyle durumlarda galiba bi an önce öğrenmek istiyoruz maşallah cok guzel çıkmış betanız
Baya belirgin görünüyor var bence hayırlı olsun diyelim adetinize kaç gun var acaba? Benim 3 gun var ve dünden beri silik cizgi görüyorum ben de ama benimki baya silik
Çok hafif bir cizgi var gibi geldi bana ama emin değilim canım 5 gun de baya erken benim 5 gun kala ne silik ne gölge hicbirsey çıkmamıştı ancak 3 gun kala silik görünmeye başladı o da var mi yok mu suan icin belli degil iste inşallah vardır senin de isteyen herkesin de Rabbım nasip etsin