Erken gebelik testi silik çıktı

560 çıktı

Kafan hiç karışmasın bildiğim kadarıyla beta düşükse silik çıkıyor gün gün koyulaşıyor ama en garantisi tabi adetini geçmişken baktığın test ve kan testi . Az daha sabır yani😂 inşallah pozitiftir
Ayy teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun 💞 insan sabredemiyor boyle durumlarda galiba bi an önce öğrenmek istiyoruz ☺️ maşallah cok guzel çıkmış betanız 🧿

Ayy teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun 💞 insan sabredemiyor boyle durumlarda galiba bi an önce öğrenmek istiyoruz ☺️ maşallah cok guzel çıkmış betanız 🧿
Amin inşallah 😊aynen öyle öğrenene kadar çatladım 😂teşekkür ederim maşallah inşallah sağlıkla kucağıma alırım ❤️

Baya belirgin görünüyor var bence hayırlı olsun diyelim ☺️ adetinize kaç gun var acaba? Benim 3 gun var ve dünden beri silik cizgi görüyorum ben de ama benimki baya silik 🤭
Sizce burada var mı adete 5 gün kala yapmıştım

Eklentiler

• 1000081992.webp
    1000081992.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 2
Sizce burada var mı adete 5 gün kala yapmıştım
Çok hafif bir cizgi var gibi geldi bana ama emin değilim canım 5 gun de baya erken benim 5 gun kala ne silik ne gölge hicbirsey çıkmamıştı ancak 3 gun kala silik görünmeye başladı o da var mi yok mu suan icin belli degil iste 🤷🏻‍♀️ inşallah vardır senin de isteyen herkesin de Rabbım nasip etsin 🤲

Back
X