Erken gebelik testi silik çizgi varmı yardımcı olur musunuz

Sibel2924

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2022
380
265
23
40
Merhaba hanımlar bata 6 gün kala dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı sanki gölge gibi bir çizgi mi var bana mı öyle geliyor yardımcı olur musunuz biliyorum erken davrandım
IMG_20230211_230114.webp

Merhaba hanımlar bata 6 gün kala dayanamadım ve erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı sanki gölge gibi bir çizgi mi var bana mı öyle geliyor yardımcı olur musunuz biliyorum erken davrandım
Eki Görüntüle 3205568
İnanır mısınız benimde 4 gün kaldı ve siizn gibi çıktı bende merak ediyorum ya kendi çizgisi olmasından korkuyorum çıplak gözle çok daha net gözüküyor aslında dimi

Eki Görüntüle 3205568
Erken gebelik testleri bazen yanıltıcı sonuçlar veriyor ve psikolojik olaraktan da orada hep çizgi görüyor insan.

Kaset test var ise sabah ilk idrar ile tekrarlayın

Erken gebelik testleri bazen yanıltıcı sonuçlar veriyor ve psikolojik olaraktan da orada hep çizgi görüyor insan.

Kaset test var ise sabah ilk idrar ile tekrarlayın
Eğer yeniyse çıkmaz daha kaset testte daha 6 gün var biraz daha bekleyim en iyisi teşekkür ederim

Suya mi tuttun ? 🤣🤣🤣 Vay arkadaş bende bir test parçalayan olarak hiç aklıma gelmemişti bu yarın bitane daha alicam çıkmazsa suya tutucam çok güldüm rabbim seni de güldürsün 🥰😂😂
Güldürdü canım güldürdü 🤣🤣 o hayalet çizgiyle kan verdim 6.60 çıktı 3 gün sonra 49.60 a yükseldi darısı tüm isteyenlerin başına...

Güldürdü canım güldürdü 🤣🤣 o hayalet çizgiyle kan verdim 6.60 çıktı 3 gün sonra 49.60 a yükseldi darısı tüm isteyenlerin başına...
Ay amiiin bende tirin tirin arıyorum ya varsa gebelik falan . Bu ay düşünüyoruz kıymetli günler değerlendirildi adetime 9 gün var bugün bide gittim kan tahlili yaptırdım 0.100 01 sence adete yakın tarihte yükselir mi henüz çok erken çünkü 🙏😊

Ay amiiin bende tirin tirin arıyorum ya varsa gebelik falan . Bu ay düşünüyoruz kıymetli günler değerlendirildi adetime 9 gün var bugün bide gittim kan tahlili yaptırdım 0.100 01 sence adete yakın tarihte yükselir mi henüz çok erken çünkü 🙏😊
Çok erken yaptırmışsın ben ovülasyon ile takip ediyorum yumurtlama gördükten tam 11. Gün kanda 6.60 gördüm canım

Tam 1 yıl uğraştım gitmediğim doktor kalmadı ama olmuyordu artık ümidimi kestim ve bu depremde beni çok etkilemişti eşimle de konuştum dedim benim çocuğum olmuyor bir tane çocuk alalım bakıp büyütelim o kadar içten istedim ki bunu bu ay hamileliği tamamen kafamda bitirmiştim yoktu takmıyordum ama Allahımın hikmetine sual olunmaz o kadar içten istemişim ki bu ay bana evlat nasip etti

Tam 1 yıl uğraştım gitmediğim doktor kalmadı ama olmuyordu artık ümidimi kestim ve bu depremde beni çok etkilemişti eşimle de konuştum dedim benim çocuğum olmuyor bir tane çocuk alalım bakıp büyütelim o kadar içten istedim ki bunu bu ay hamileliği tamamen kafamda bitirmiştim yoktu takmıyordum ama Allahımın hikmetine sual olunmaz o kadar içten istemişim ki bu ay bana evlat nasip etti
Ay allahimmm 😍😍😍🙏🙏🙏🤲🤲 tüylerim diken diken oldu yeminle nekadarliksin şuan canım 😍🥰🥰🥰

Benimde öyle görünüyor gerçekten umut oldunuz.. hayırlısı olsun sizede, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn

Back
X