Erken gebelik testi silik çizgi

Sevimlitatli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2021
121
18
48
24
Kizlar merhaba , yirmi gün önce kontrol hapı kullandım iki ay , 3 gündür gebelik testi yapıyorum aradan bir kaç saat geçer geçmez çizgi çıkıyor iki farklı marka denedim hepsinde aynısı oldu . Sizce durum nedir?

Kizlar merhaba , yirmi gün önce kontrol hapı kullandım iki ay , 3 gündür gebelik testi yapıyorum aradan bir kaç saat geçer geçmez çizgi çıkıyor iki farklı marka denedim hepsinde aynısı oldu . Sizce durum nedir?

Eklentiler

• IMG_20211010_092337.webp
    IMG_20211010_092337.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 209
Cnm ilk 10 dakikadan sonra çıkan çizgileri dikkate almamak lazım ama çok merak ediyosan kan verip kesin öğren

Kuruma çizgisine benziyo yoksa direk cikiyo zaten . Onun dışında içinizin rahat etmesi için direk kan verin

Kuruma çizgisidir bence o gebeliğin başı da olsa hemen çıkıyor o silik çizgiler

Abim doktor ona sordum , farklı markada da aynısı olduysa gebelik çok basindadir hormonlarin daha düşüktur diye dedi 🤷

Kuruma çizgisidir bence o gebeliğin başı da olsa hemen çıkıyor o silik çizgiler
İyiide ben daha önce de çok test yaptım hiç kuruma olmadı aynı markaydı dediğiniz de bir ihtimaldir belki ama canlı gözle bakıldığında direk belli oluyor yinede hayırlısı olsun

Bu marka hep böyle malesef kuruma çizgisi olusmus. Hatta cizgi olmasi gereken yer bembeyaz yanları kurumuş. Insallah tez zamanda olur 😇

Abim doktor ona sordum , farklı markada da aynısı olduysa gebelik çok basindadir hormonlarin daha düşüktur diye dedi 🤷
Evet böyle oluyo ama çok daha sonra çıkarsa kuruma cizgisi diye degerlendiriyo mesela iki gün sonra yapın kan vermek istemiyorsanız git gide koyulaşma söz konusuysa zaten hamilesinizdir ama direk kan verirseniz bişey varsa zaten çıkacaktır

Back
X