- 12 Ekim 2021
- 121
- 18
- 48
- 24
- Konu Sahibi Sevimlitatli
-
Kizlar merhaba , yirmi gün önce kontrol hapı kullandım iki ay , 3 gündür gebelik testi yapıyorum aradan bir kaç saat geçer geçmez çizgi çıkıyor iki farklı marka denedim hepsinde aynısı oldu . Sizce durum nedir?
Aslında var 3 testte de gözüküyor kameraya çekince değişiyor sağ ve sol kasığımda ağrı oldugu için yapmıştım testiÇizgi yok cnm kuruma çizgisi o
Bilmiyorum ben elime alır almaz görüyorum diğeri gibi çizgi sadece rengi yok işteAslında var 3 testte de gözüküyor kameraya çekince değişiyor sağ ve sol kasığımda ağrı oldugu için yapmıştım testi
Teşekkür ederim öyle yapsam daha rahat olacak saniirm kafam , sonucu bildiririmCnm ilk 10 dakikadan sonra çıkan çizgileri dikkate almamak lazım ama çok merak ediyosan kan verip kesin öğren
Kuruma çizgisine benziyo yoksa direk cikiyo zaten . Onun dışında içinizin rahat etmesi için direk kan verinKizlar merhaba , yirmi gün önce kontrol hapı kullandım iki ay , 3 gündür gebelik testi yapıyorum aradan bir kaç saat geçer geçmez çizgi çıkıyor iki farklı marka denedim hepsinde aynısı oldu . Sizce durum nedir?
Abim doktor ona sordum , farklı markada da aynısı olduysa gebelik çok basindadir hormonlarin daha düşüktur diye dediKuruma çizgisine benziyo yoksa direk cikiyo zaten . Onun dışında içinizin rahat etmesi için direk kan verin
Abim doktor ona sordum , farklı markada da aynısı olduysa gebelik çok basindadir hormonlarin daha düşüktur diye dedi
İyiide ben daha önce de çok test yaptım hiç kuruma olmadı aynı markaydı dediğiniz de bir ihtimaldir belki ama canlı gözle bakıldığında direk belli oluyor yinede hayırlısı olsunKuruma çizgisidir bence o gebeliğin başı da olsa hemen çıkıyor o silik çizgiler
Hayırlısı olsun bakalım canım inşallah vardırİyiide ben daha önce de çok test yaptım hiç kuruma olmadı aynı markaydı dediğiniz de bir ihtimaldir belki ama canlı gözle bakıldığında direk belli oluyor yinede hayırlısı olsun
İnşallah , isteyen herkese nasip etsin Allah.Hayırlısı olsun bakalım canım inşallah vardır
İnşallahBu marka hep böyle malesef kuruma çizgisi olusmus. Hatta cizgi olmasi gereken yer bembeyaz yanları kurumuş. Insallah tez zamanda olur
Evet böyle oluyo ama çok daha sonra çıkarsa kuruma cizgisi diye degerlendiriyo mesela iki gün sonra yapın kan vermek istemiyorsanız git gide koyulaşma söz konusuysa zaten hamilesinizdir ama direk kan verirseniz bişey varsa zaten çıkacaktırAbim doktor ona sordum , farklı markada da aynısı olduysa gebelik çok basindadir hormonlarin daha düşüktur diye dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?