- 8 Haziran 2023
- 12
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi Sunsettt12
-
iğneden 14 gün geçmesi gerek diye biliyorum, öncesi testler yanıltıcı oluyor sanırımMerhaba hanımlar, 1 hafta önce çatlatma iğnesi vurulmuştum. Bugün erken gebelik testi yaptım ve gözle görülür silik çizgi çıktı. Daha öncesinde normal gebelik yaptım onda da belirgin di. Hamile olma durumu nedir . Reglime 5 gün kaldı.
Var bence gördüğüm kadarıyla . 2 günde bir koyulaşma bakabilirsiniz ya da direkt kan verip katlanma takibi yapabilirsiniz umarım pozitif gelir hayırlı olsunHanımlar bana da cevap versin lütfen
Bugün uyandım ilk idrarla test yaptım test markası loboquick
Fotoğraflar 5-10 dk içinde çekildi
Sizce var mıdır normalde silik olan çizginin rengi çok az daha pembe sizce ümitlenmeli miyim
8 haziranda çatlama gördüm
Bat tarihi 21 Haziran
Bence laboquick baya güvenilir, bugün tekrarladınız mı ilk idrarlaKaset test bu arada erken gebelik değil
Bu marka yanıltıyor mu acaba daha önce silik çizgi başıma geldi ama 1 saat sonra çıkmıştı bu sefer 5-10 dk içinde
İnşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
İlk testinize kıyasla bugün bir tık daha koyu geldi banaSadece neden renk çok fazla yok onu anlayamadım 5 dk içinde çıkıyor ama renk çok yok önemi var mı ki
bende geçen ay rahim filmi çekildim bana da yüksek ihtimalle kalırsın dedi ama kalamadım ilk ay. 2. aydayız denemeye devam :)İkilemde kaldım 3 yıldır bekliyoruz, rahim filmi cekildim bu ay kalma olasılığı yüksek dedi doktor umarım olur
sonucunuz ne olduTeşekkür ederim bugün kan vermeye gittim dayanamadım
Sağlık ocağında sonuçlar yarın öğlen çıkacak
Tecrübe olsun diye mutlaka sonucumu paylaşacağım olumlu veya olumsuz
Yani test bizi yanıltıyorsa bile bir fikir olur en azından
Evlat sahibi olmak isteyen herkese Allah nasip eder insallah
Hayırlı olsun tebrik ederim bariz şekilde bebek görünüyor inşallah kimyasal olmaz bebeğiniz tutunmustur aramiza hoşgeldinizEvet bugünde tekrarladım bu şekilde çıktı sizce nasıl var mı birsey çatlama gününe göre bat tarihi 21 Haziran gene 5 dk içinde çektim
Maalesef olmamisSiz ne yaptınız S Sunsettt12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?