Erken gebelik testi silik çizgi

Sunsettt12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2023
12
2
1
28
Merhaba hanımlar, 1 hafta önce çatlatma iğnesi vurulmuştum. Bugün erken gebelik testi yaptım ve gözle görülür silik çizgi çıktı. Daha öncesinde normal gebelik yaptım onda da belirgin di. Hamile olma durumu nedir . Reglime 5 gün kaldı.

Merhaba hanımlar, 1 hafta önce çatlatma iğnesi vurulmuştum. Bugün erken gebelik testi yaptım ve gözle görülür silik çizgi çıktı. Daha öncesinde normal gebelik yaptım onda da belirgin di. Hamile olma durumu nedir . Reglime 5 gün kaldı.
iğneden 14 gün geçmesi gerek diye biliyorum, öncesi testler yanıltıcı oluyor sanırım

İkilemde kaldım 3 yıldır bekliyoruz, rahim filmi cekildim bu ay kalma olasılığı yüksek dedi doktor umarım olur 🙏

Hanımlar bana da cevap versin lütfen 🙏
Bugün uyandım ilk idrarla test yaptım test markası loboquick
Fotoğraflar 5-10 dk içinde çekildi
Sizce var mıdır normalde silik olan çizginin rengi çok az daha pembe sizce ümitlenmeli miyim
8 haziranda çatlama gördüm
Bat tarihi 21 Haziran

Eklentiler

• IMG_1856.webp
    IMG_1856.webp
    95 KB · Görüntüleme: 870
  • IMG_1873.webp
    IMG_1873.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 711
Hanımlar bana da cevap versin lütfen 🙏
Bugün uyandım ilk idrarla test yaptım test markası loboquick
Fotoğraflar 5-10 dk içinde çekildi
Sizce var mıdır normalde silik olan çizginin rengi çok az daha pembe sizce ümitlenmeli miyim
8 haziranda çatlama gördüm
Bat tarihi 21 Haziran
Var bence gördüğüm kadarıyla . 2 günde bir koyulaşma bakabilirsiniz ya da direkt kan verip katlanma takibi yapabilirsiniz umarım pozitif gelir hayırlı olsun 🙏

Kaset test bu arada erken gebelik değil
Bu marka yanıltıyor mu acaba daha önce silik çizgi başıma geldi ama 1 saat sonra çıkmıştı bu sefer 5-10 dk içinde
İnşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Kaset test bu arada erken gebelik değil
Bu marka yanıltıyor mu acaba daha önce silik çizgi başıma geldi ama 1 saat sonra çıkmıştı bu sefer 5-10 dk içinde
İnşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Bence laboquick baya güvenilir, bugün tekrarladınız mı ilk idrarla

Evet bugünde tekrarladım bu şekilde çıktı sizce nasıl var mı birsey çatlama gününe göre bat tarihi 21 Haziran gene 5 dk içinde çektim

Eklentiler

• IMG_1882.webp
    IMG_1882.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 508
  • IMG_1881.webp
    IMG_1881.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 465
Sadece neden renk çok fazla yok onu anlayamadım 5 dk içinde çıkıyor ama renk çok yok önemi var mı ki
İlk testinize kıyasla bugün bir tık daha koyu geldi bana
Sebebi beta hcgnizin yeni yeni yükselmeye başlaması, testin algıladığı hcg değeriyle alakalıdır muhtemelen
Bat gününüzde kan testi verin o zamana kadar gün gün koyulasmayi takip edin
Hayırlı olsun 🍀

Teşekkür ederim bugün kan vermeye gittim dayanamadım
Sağlık ocağında sonuçlar yarın öğlen çıkacak
Tecrübe olsun diye mutlaka sonucumu paylaşacağım olumlu veya olumsuz
Yani test bizi yanıltıyorsa bile bir fikir olur en azından
Evlat sahibi olmak isteyen herkese Allah nasip eder insallah

Teşekkür ederim bugün kan vermeye gittim dayanamadım
Sağlık ocağında sonuçlar yarın öğlen çıkacak
Tecrübe olsun diye mutlaka sonucumu paylaşacağım olumlu veya olumsuz
Yani test bizi yanıltıyorsa bile bir fikir olur en azından
Evlat sahibi olmak isteyen herkese Allah nasip eder insallah
sonucunuz ne oldu

Evet bugünde tekrarladım bu şekilde çıktı sizce nasıl var mı birsey çatlama gününe göre bat tarihi 21 Haziran gene 5 dk içinde çektim
Hayırlı olsun tebrik ederim bariz şekilde bebek görünüyor inşallah kimyasal olmaz bebeğiniz tutunmustur aramiza hoşgeldiniz 🙂

Sonucum pozitif canım o değerdeylan kan verdiğim de 64 çıkmıştı regl günümde verdim 200 küsür
Loboquick marka gerçekten çok güvenilirmiş 🙏🙏
Allah isteyen herkese nasip etsin henüz doktora gitmedim 5 hafta olmasını bekliyorum kese gözükmesi için

Bekleme süreci elbetteki çok zor ama ümidinizi yitirmeyin
İnşallah doğru zamanı bekliyordur gelmek için her işte bir hayr vardır en kısa sürede olumlu haberleri alırsınız insallllah 🙏🙏
ben bu ay ovu testi kullandım onun faydası oldu herhalde onun dışında gün aşırı ilişki ve hemen kalkmadım 20-30 dk yattım kalçamın altına yastık koyup öyle denedim 🙈

Back
X