Evet çizgi var yumurtlama takibi yapmışmıydınız kaçıncı gün bugün
Evet yaptım reglime tam 4 gün var bu testi 6 gün kala yapmıştım 2 gün önce meme uçlarımda hassaslıkta var ama acaba kuruma çizgisi mi diye çok ikilemde kaldımEvet çizgi var yumurtlama takibi yapmışmıydınız kaçıncı gün bugün
Belli olmaz canım sonradan mı çıktı çizgi? Birde yumurtlamanın kaçıncı günü bugünEvet yaptım reglime tam 4 gün var bu testi 6 gün kala yapmıştım 2 gün önce meme uçlarımda hassaslıkta var ama acaba kuruma çizgisi mi diye çok ikilemde kaldım
Zaten 4 güncük kalmış biraz daha sabır edin adetiniz gecikirse tekrar edersiniz testi. Umarım pozitifdirEvet yaptım reglime tam 4 gün var bu testi 6 gün kala yapmıştım 2 gün önce meme uçlarımda hassaslıkta var ama acaba kuruma çizgisi mi diye çok ikilemde kaldım
15 dakika içinde gördüm ben bugun 10. Günü adetime 4 gün var 28 günde bir adet olurum düzenlidir şaşmaz bu testi iki gün önce yaptımBelli olmaz canım sonradan mı çıktı çizgi? Birde yumurtlamanın kaçıncı günü bugün
Canım ben test yaptım negatif çıktı regliye 3 gün varEvet çizgi var yumurtlama takibi yapmışmıydınız kaçıncı gün bugün
UmarımZaten 4 güncük kalmış biraz daha sabır edin adetiniz gecikirse tekrar edersiniz testi. Umarım pozitifdir
İki gün öncesinde şimdi tekrar deneseydin canım varsa koyulaşmıştır15 dakika içinde gördüm ben bugun 10. Günü adetime 4 gün var 28 günde bir adet olurum düzenlidir şaşmaz bu testi iki gün önce yaptım
Daha adetine var canım belli olmaz bende yarın sabah yapacamCanım ben test yaptım negatif çıktı regliye 3 gün var
Ama bugün idrara çok gidiyorum ve sağ kaşığı çok agrıyor
Yarın sabah ilk idrarla denicem dua edin benim dualarım da sizinleİki gün öncesinde şimdi tekrar deneseydin canım varsa koyulaşmıştır
Sanmıyorum canım bence olsa çıkmıştı. Yumurtalama üzerinden 11 gün geçti.Daha adetine var canım belli olmaz bende yarın sabah yapacam
Bende sizinle ayni durumdayımYarın sabah ilk idrarla denicem dua edin benim dualarım da sizinle
Bende kendim olunca bu şekilde düşünüyorum ama sebebi öncekilerde hep 10.11.gün silikte olsa çıkardı ama şöyle de bir gerçekte var 15.hatta 17.günde öğrenende varSanmıyorum canım bence olsa çıkmıştı. Yumurtalama üzerinden 11 gün geçti.
Olsay çıkmazmıydı.
İki gün öncesinde şimdi tekrar deneseydin canım varsa koyulaşmıştır
Prodoctor bende daha önce hiç kuruma çizgisi çıkarmamıştı kullanıpta yanıltıcı çizgiyle karşılaşan var mıİki gün öncesinde şimdi tekrar deneseydin canım varsa koyulaşmıştır
Adete kaç gün varBende sizinle ayni durumdayım Eki Görüntüle 3582535 Eki Görüntüle 3582536
4 gün aynı sizinleAdete kaç gün var
Evet canım daha önce yaşadım benProdoctor bende daha önce hiç kuruma çizgisi çıkarmamıştı kullanıpta yanıltıcı çizgiyle karşılaşan var mı
O zaman ben yarın sabah başka marka alıp sabah yapıcam buraya da yazarımEvet canım daha önce yaşadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?