Erken gebelik testi silik çizgi

bogurtlenkizi

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2025
207
70
13
27
Kızlar adetime 8 gün var yani 9 Mayıs'ta adet günüm ama bu sabah aşırı mide bulantım vardı ve hâlâda var yanmamda var hatta bu sabah test yaptım bende silik çizgi çıktı bu kadar erken belirti olur mu aranızda daha önce böyle bişey yaşayan oldu mu acaba? 4 aydır deniyoruz çok istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🐣 GÖRSELİ EKLİYORUM

Eklentiler

• IMG20250501144145.webp
    IMG20250501144145.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 151
  • IMG20250501144038.webp
    IMG20250501144038.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 155
Kızlar adetime 8 gün var yani 9 Mayıs'ta adet günüm ama bu sabah aşırı mide bulantım vardı ve hâlâda var yanmamda var hatta bu sabah test yaptım bende silik çizgi çıktı bu kadar erken belirti olur mu aranızda daha önce böyle bişey yaşayan oldu mu acaba? 4 aydır deniyoruz çok istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🐣 GÖRSELİ EKLİYORUM
Gördüm gibi ama çıkması için çok erken yaptığınız testin markası nedir yalancı pozitif olma ihtimali yüksek awox predictor gibi markalar ile deneyin isterseniz onlar güvenilir

sonuç ne acaba

Back
X