Erken Gebelik Testi, Silik Çizgi

istekadindayanismasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2025
30
11
3
Clearblue erken gebelik testi yaptım (reglime 4 gün var). İlk bi iki dakika içinde zaten olumsuz diye bıraktım ama biraz zaman geçince baktım çok silik bir çizgi belirdi. Emin olamıyorum çünkü buharlaşma çizgisi olabilir mi diye şüpheliyim.
Üç gündür gaz sancısına benzer karın altı ağrılarım da var. Enfeksiyon olabileceğini düşünmüştüm ama bugünkü teste de tam anlamıyla yorum yapamadım. Daha önce böyle bir şey yaşayıp pozitif çıkan oldu mu?

Eklentiler

• IMG_9864.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 271
Sizi üzmek istemiyorum ama bu testler tam bir hayal kırıklığı aynı sizin gibi hatta daha belirgin testim vardı ama kanda negatif sonuç gördüm bir daha asla almam bu testleri ilk 30 dakika bir çizgi yok sonradan buharlaşma hattı oluyor gebe sanıp eşime söylemiştim sonra kanda negatif çıkınca oturup iki saat ağladım

Bakın hatta biri artı olan biri tek çizgili olan

Eklentiler

• IMG_2217.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 143
  • IMG_2215.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 153
İlk 3 dakika çıkan sonuç doğrudur sonrası buharlaşma hattı

Tam bir hayal kırıklığı oluyor. Bu sefer ağrı da olunca şüpheye düştüm. Clearblue için böyle kronik problemi var diyorlar. Gün içinde denedim belki sabah da bi denerim içim rahat etsin diye. Hayallerimize kavuşuruz inşallah bir an önce. :)

İnşallah canım bu ay bizim ayımız olur artık

Denediniz mi var mıymış gebelik
Kızlar bu ay 12 sınde adet oldum 18 ınde bıttı kahve sekılde devam ettı sonra 1 hazıranda tam adetım bıttı 14 gun sonra tekrar adetım basladı ama pembe sekılde ve bugun yok yanı 3 fun sürdü bu ay değişik olunca acabamı dıye gebelık testi yaptım ama ılk kez solukta olsa cızgı gormus gıbı oldum sızce varmı yokmu normal adetım ehrr olursam 12 Haziran'da

Testlerime bakarmısınız nolur 1 kişi bana cevap versın lac kere yaptım o ıkıncıde hıcbısey belırmedı bu sefer neden var bakın altlı ustlu 2 tedt var bırı usttelı prodoctor asaga labaqucık erken gebelık asagda cıkmadı ama yukardada var gıbı

Eklentiler

• 1000648845.webp
    16 KB · Görüntüleme: 87
  • 1000648844.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 73
  • 1000648842.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 72
  • 1000648834.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 66
  • 1000648831.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 60
  • 1000648810.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 72
Canım eğer hamilelik varsa çizgi gün geçtikçe koyulaşması lazım. Tekrardan yaptın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…