- 20 Mayıs 2025
- 30
- 11
- 3
- Konu Sahibi istekadindayanismasi
-
Sizi üzmek istemiyorum ama bu testler tam bir hayal kırıklığı aynı sizin gibi hatta daha belirgin testim vardı ama kanda negatif sonuç gördüm bir daha asla almam bu testleri ilk 30 dakika bir çizgi yok sonradan buharlaşma hattı oluyor gebe sanıp eşime söylemiştim sonra kanda negatif çıkınca oturup iki saat ağladımClearblue erken gebelik testi yaptım (reglime 4 gün var). İlk bi iki dakika içinde zaten olumsuz diye bıraktım ama biraz zaman geçince baktım çok silik bir çizgi belirdi. Emin olamıyorum çünkü buharlaşma çizgisi olabilir mi diye şüpheliyim.
Üç gündür gaz sancısına benzer karın altı ağrılarım da var. Enfeksiyon olabileceğini düşünmüştüm ama bugünkü teste de tam anlamıyla yorum yapamadım. Daha önce böyle bir şey yaşayıp pozitif çıkan oldu mu?
Bakın hatta biri artı olan biri tek çizgili olanClearblue erken gebelik testi yaptım (reglime 4 gün var). İlk bi iki dakika içinde zaten olumsuz diye bıraktım ama biraz zaman geçince baktım çok silik bir çizgi belirdi. Emin olamıyorum çünkü buharlaşma çizgisi olabilir mi diye şüpheliyim.
Üç gündür gaz sancısına benzer karın altı ağrılarım da var. Enfeksiyon olabileceğini düşünmüştüm ama bugünkü teste de tam anlamıyla yorum yapamadım. Daha önce böyle bir şey yaşayıp pozitif çıkan oldu mu?
İlk 3 dakika çıkan sonuç doğrudur sonrası buharlaşma hattıClearblue erken gebelik testi yaptım (reglime 4 gün var). İlk bi iki dakika içinde zaten olumsuz diye bıraktım ama biraz zaman geçince baktım çok silik bir çizgi belirdi. Emin olamıyorum çünkü buharlaşma çizgisi olabilir mi diye şüpheliyim.
Tamamdır teşekkür ederim, gün içinde denemiştim, sabah tekrar deneyeceğimBence regliniz gecerse tekrarlayin daha iyi olur
İnşallah canım bu ay bizim ayımız olur artıkTam bir hayal kırıklığı oluyor. Bu sefer ağrı da olunca şüpheye düştüm. Clearblue için böyle kronik problemi var diyorlar. Gün içinde denedim belki sabah da bi denerim içim rahat etsin diye. Hayallerimize kavuşuruz inşallah bir an önce. :)
Denediniz mi var mı bişeyİnşallah canım bu ay bizim ayımız olur artık
Denediniz mi var mıymış gebelikTamamdır teşekkür ederim, gün içinde denemiştim, sabah tekrar deneyeceğim
Malesef hastaneye gittiğimde polistik över olduğum söylenildi tedavıye başlıyacagımDenediniz mi var mıymış gebelik
Yaaaa çeşitMalesef hastaneye gittiğimde polistik över olduğum söylenildi tedavıye başlıyacagım
Allah razı olsun canım napalım nasipYaaaa çeşit
Çeşit şeyler var Allah şifalar versin
Kızlar bu ay 12 sınde adet oldum 18 ınde bıttı kahve sekılde devam ettı sonra 1 hazıranda tam adetım bıttı 14 gun sonra tekrar adetım basladı ama pembe sekılde ve bugun yok yanı 3 fun sürdü bu ay değişik olunca acabamı dıye gebelık testi yaptım ama ılk kez solukta olsa cızgı gormus gıbı oldum sızce varmı yokmu normal adetım ehrr olursam 12 Haziran'daDenediniz mi var mıymış gebelik
Testlerime bakarmısınız nolur 1 kişi bana cevap versın lac kere yaptım o ıkıncıde hıcbısey belırmedı bu sefer neden var bakın altlı ustlu 2 tedt var bırı usttelı prodoctor asaga labaqucık erken gebelık asagda cıkmadı ama yukardada var gıbıKızlar bu ay 12 sınde adet oldum 18 ınde bıttı kahve sekılde devam ettı sonra 1 hazıranda tam adetım bıttı 14 gun sonra tekrar adetım basladı ama pembe sekılde ve bugun yok yanı 3 fun sürdü bu ay değişik olunca acabamı dıye gebelık testi yaptım ama ılk kez solukta olsa cızgı gormus gıbı oldum sızce varmı yokmu normal adetım ehrr olursam 12 Haziran'da
Malesef canımDenediniz mi var mıymış gebelik
Canım eğer hamilelik varsa çizgi gün geçtikçe koyulaşması lazım. Tekrardan yaptın mı?Testlerime bakarmısınız nolur 1 kişi bana cevap versın lac kere yaptım o ıkıncıde hıcbısey belırmedı bu sefer neden var bakın altlı ustlu 2 tedt var bırı usttelı prodoctor asaga labaqucık erken gebelık asagda cıkmadı ama yukardada var gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?