Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet var canim bence test güvenilir iseMerhaba. Adetim 3 gün gecti . Kasiklarimda agri ve sizlama var ve erken gebelik testi yaptim cizgi hafif silik çıktı. Hic adeti geçiken birisi degilim zaten planlı yapiyorduk. 2. Cocugum olacak inşallah bi bakar misiniz var mi gebelik?Eki Görüntüle 3644540
Bebetime ismi. Eczaneden almış eşim hic. Bilmiyorum açıkçası markalari daEvet var canim bence test güvenilir ise
Var var hayırlı olsun inşallahMerhaba. Adetim 3 gün gecti . Kasiklarimda agri ve sizlama var ve erken gebelik testi yaptim cizgi hafif silik çıktı. Hic adeti geçiken birisi degilim zaten planlı yapiyorduk. 2. Cocugum olacak inşallah bi bakar misiniz var mi gebelik?Eki Görüntüle 3644540
Evet hayirli olsun darisi basima benimde 4 gün gecti korkumdan test yapmiyorum negatif cikar diydMerhaba. Adetim 3 gün gecti . Kasiklarimda agri ve sizlama var ve erken gebelik testi yaptim cizgi hafif silik çıktı. Hic adeti geçiken birisi degilim zaten planlı yapiyorduk. 2. Cocugum olacak inşallah bi bakar misiniz var mi gebelik?Eki Görüntüle 3644540
Var gibi kan verip kesinlestirin inşallah hamilesinizdirMerhaba. Adetim 3 gün gecti . Kasiklarimda agri ve sizlama var ve erken gebelik testi yaptim cizgi hafif silik çıktı. Hic adeti geçiken birisi degilim zaten planlı yapiyorduk. 2. Cocugum olacak inşallah bi bakar misiniz var mi gebelik?Eki Görüntüle 3644540
Spiral im var derken Spiral takılı halde mi hamillelik oluşmuşEki Görüntüle 3644742 Buna da bi bakar mısınız çok silik bir çizgi gördüm sanki, bu ikincisi ikisinde de bu şekil çıktı. Spiralim var birde
Galiba sizde hamilesiniz. Benim sonucum çıktı hamileyim kan verdimEki Görüntüle 3644742 Buna da bi bakar mısınız çok silik bir çizgi gördüm sanki, bu ikincisi ikisinde de bu şekil çıktı. Spiralim var birde
Henüz doktora gitmedim, spiral olduğu için sanmıyorum yoktur diye düşünüyorum, ertesi gün erken gebelik testi değil de normal test aldım negatif çıktı, adet günüme az kaldı, gecikirsem tekrarlayacağımSpiral im var derken Spiral takılı halde mi hamillelik oluşmuş![]()
![]()
Henüz kan tahlili vermedim ben, sağlık ocağına gittiğimde doktor yoktu, tekrar test aldım, normal olandan negatif çıktı, o yüzden beklemedeyim gecikirsem eğer direk kan tahlili vereceğimGaliba sizde hamilesiniz. Benim sonucum çıktı hamileyim kan verdim![]()
Sağlıkla büyütün inşallah, önce karnınızda sonra dünyanızdaGaliba sizde hamilesiniz. Benim sonucum çıktı hamileyim kan verdim![]()
Freey marka sanırım yalancı pozitif gösteriyorEki Görüntüle 3644742 Buna da bi bakar mısınız çok silik bir çizgi gördüm sanki, bu ikincisi ikisinde de bu şekil çıktı. Spiralim var birde
Amiiin teşekkür ederimSağlıkla büyütün inşallah, önce karnınızda sonra dünyanızda![]()
Markasını hatırlamıyorum ama olabilirFreey marka sanırım yalancı pozitif gösteriyor