Gebelikten olabilir ama ihtimal sadece, test yapıp bakmanız lazım, göğüs hassasiyeti hamileliği garanti etmez yaniYani benimki gebelikten değil midir ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelikten olabilir ama ihtimal sadece, test yapıp bakmanız lazım, göğüs hassasiyeti hamileliği garanti etmez yaniYani benimki gebelikten değil midir ?
Gebelikten olabilir ama ihtimal sadece, test yapıp bakmanız lazım, göğüs hassasiyeti hamileliği garanti etmez yani
Reglime 4 veya 5 gün var şu an awox yapsam çıkar mı sizce elimde var şu anGebelikten olabilir ama ihtimal sadece, test yapıp bakmanız lazım, göğüs hassasiyeti hamileliği garanti etmez yani
merhabalar evet kesinlikle çıkarReglime 4 veya 5 gün var şu an awox yapsam çıkar mı sizce elimde var şu an
Reglime 4 veya 5 gün var şu an awox yapsam çıkar mı sizce elimde var şu an
İlk idrar değil şu an 2 buçuk saatlik idrarla falan yapsam peki yine de çıkar mımerhabalar evet kesinlikle çıkar
evet ben ilk testimi bu saatlerde yapmıştımİlk idrar değil şu an 2 buçuk saatlik idrarla falan yapsam peki yine de çıkar mı
Negatif çıktıevet ben ilk testimi bu saatlerde yapmıştım
markası neydi testin belki hassasiyeti düşüktürNegatif çıktı
Awox ile yaptım göğüslerim beni şaşırttı umutlanmıştım halbukimarkası neydi testin belki hassasiyeti düşüktür
Erken mi yaptım acaba bilemedim 5 gün var reglimemarkası neydi testin belki hassasiyeti düşüktür
o da olabilirrr adet gecikmenizi bekleyinnErken mi yaptım acaba bilemedim 5 gün var reglime
Sabah ilk idrarla deneyebilirsin, ama adet gününü beklemek de mantıklı sanki sen bilirsinReglime 4 veya 5 gün var şu an awox yapsam çıkar mı sizce elimde var şu an