• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi silik çizgi

Erdem99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2018
3
0
86
26
Merhabalar herkese 🌸 Öncelikle bir kızım var 6 yaşında ama bu olayları tamamen unuttum ve gebelik beklemiyordum. Bu ay 8 ve 14 ünde iki korunmasız ilişkim oldu 14 ü sonrası ella kullandım. Normal adet tarihim 26 kasım olacak. Freely marka test yaptım görseli sizinle paylaşıyorum ama fotoğrafta çok net değil. İkinci çizgi 4-5 dk sonra silik çıktı bi 10 dk sonra suya tuttum ama geçmedi bir de siz bakabilirmisiniz

Eklentiler

• IMG_4585.webp
    IMG_4585.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_4578.webp
    IMG_4578.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_4577.webp
    IMG_4577.webp
    29 KB · Görüntüleme: 10
Merhabalar herkese 🌸 Öncelikle bir kızım var 6 yaşında ama bu olayları tamamen unuttum ve gebelik beklemiyordum. Bu ay 8 ve 14 ünde iki korunmasız ilişkim oldu 14 ü sonrası ella kullandım. Normal adet tarihim 26 kasım olacak. Freely marka test yaptım görseli sizinle paylaşıyorum ama fotoğrafta çok net değil. İkinci çizgi 4-5 dk sonra silik çıktı bi 10 dk sonra suya tuttum ama geçmedi bir de siz bakabilirmisiniz
Freely markası bende daha net bir ikinci çizgi vermisti ve yalancı pozitif çıktı hem kaset testi hem erken gebelik testi güvenilir bir marka değil testi başka marka ile tekrarlayın ya da kan verin isterseniz

Bu testi şimdi yaptım birse kaset test almıştım sabah ilk idrarla tekrarlayacağım

Back
X