- Konu Sahibi pembegulll
Hadi hayırlı haberler canım bazen öğlenden sonra da düşebiliyor e nabıza sürekli bakSağlık ocağında kan verdim, gece düşer e nabıza canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlı haberler canım bazen öğlenden sonra da düşebiliyor e nabıza sürekli bakSağlık ocağında kan verdim, gece düşer e nabıza canım
Evet bakıyorum kontrol ediyorum sürekliiHadi hayırlı haberler canım bazen öğlenden sonra da düşebiliyor e nabıza sürekli bak![]()
Ben emin olamadım çünkü adetim bitti 3 gün sonrası bu test gerçi adetimde 6 gün sürdü ama sadece 2. gün ki koyu kandı biraz daha bekleyip öyle vereyim kan diyorum ama testte bariz var gibiEvet bakıyorum kontrol ediyorum sürekliisiz kan vermeyi düşünüyor musunuzz
Canım regl olmuşsun, başka bir kanamada olabilir. Freely markasına çok güvenmiyorum ama hamileysen kanamaları dikkate alman lazım kan vermelisin mutlaka yada başka güvenilir markayla testini tekrarlamalısınBen emin olamadım çünkü adetim bitti 3 gün sonrası bu test gerçi adetimde 6 gün sürdü ama sadece 2. gün ki koyu kandı biraz daha bekleyip öyle vereyim kan diyorum ama testte bariz var gibi
2 gün sonra tekrarlayacağım duruma göre kan vereceğim ablamda böyle olmuştu adet oldum sanmıştı meğer gebişmişCanım regl olmuşsun, başka bir kanamada olabilir. Freely markasına çok güvenmiyorum ama hamileysen kanamaları dikkate alman lazım kan vermelisin mutlaka yada başka güvenilir markayla testini tekrarlamalısın![]()
Evet Üstüne görme olabilir sizdekide ama pıhtılı geldiyse doktora gidin mutlaka2 gün sonra tekrarlayacağım duruma göre kan vereceğim ablamda böyle olmuştu adet oldum sanmıştı meğer gebişmiş
Yok pıhtı falan yoktu koyuydu zaten çok ta gelmedi ceviz büyüklüğündeydiEvet Üstüne görme olabilir sizdekide ama pıhtılı geldiyse doktora gidin mutlaka![]()
Anladımm sendende hayırlı haberler bekliyoruzz öyleyseeYok pıhtı falan yoktu koyuydu zaten çok ta gelmedi ceviz büyüklüğündeydi
Yok pıhtı falan yoktu koyuydu zaten çok ta gelmedi ceviz büyüklüğündeydi
Hepimizin hakkında hayırlısı olsunAnladımm sendende hayırlı haberler bekliyoruzz öyleysee![]()
Çıktı mı sonucunuZ
Test yaptınız mı?Benimde takvime göre reglim 2 gün gecikti ama yumurtlama hesabıma göre bugün tarihim olması lazım hala olmadımmmmmmm
Evet şimdi çıktı 0,1 yükselmez galibaÇıktı mı sonucunuZ
Yaptım ama bişey çıkmadıTest yaptınız mı?
0.1 çıktı benim değerimdeYaptım ama bişey çıkmadı
Hadi ya testlerin bozuktu demekki adetin gecikti mi peki0.1 çıktı benim değerimde
Adet olana kadar ümidini kırma belki geç döllenmedir0.1 çıktı benim değerimde
Adet olana kadar ümit varYaptım ama bişey çıkmadı
Normalde 1inde yumurtlama oldu yumurtlamaya göre hesaplarsak 15ydi reglim ama benim her zamanki adet hesabıma göre yarın regl günümHadi ya testlerin bozuktu demekki adetin gecikti mi peki