- Emoji Skoru
- 33
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi Zeynepp777
Merhaba arkadaşlar. Adetim son 3 4 aydır 1 2 gün 23 24 25 bandında değişiyor. Normalde döngüm hep 25di. 29 ocakta adet bekliyordum olmadım 1 gün geçince test yaptım sabah silik pozitif çıktı bugün tekrarladım yine silik pozitif 2. 3.dakikada çıktı. Boşuna umutlanmak istemiyorum hatta adetim havalardan gecikti mevsimsel diye kendimi ikna etmeye çalıştım boşuna hevesim kursağımda kalmasın diye. Hala adet olmadım yumurtlama zamanıma göre hamile olsamda baya geçtiği için chatgpt şimdiye net çıkardı diyor. İlk defa başıma silik çizgi olayı geldi. Geçen ay dayanamayıp adetimden önce yapmıştım direkt tek çizgi çıktı ve beklediğim günden 2 gün önce olmuştum. Ben tecrübesizim bu olaylara yeni girdim. Artık sadece sonucu öğrenmek istiyorum tek bir kişiye söylemedim yanılıyordum diye sizlere sormak istedim. 2 gün yaptığım test markası nimo markaydı. Az önce de prodictor early marka test aldım sabah yapacam yine adet olmazsam. Bilinmezlik beni çok yordu ne anneme ne yakın birine birşey de soramıyorum kimseyi heveslendirmek istemiyorum boş yere. Yardımcı olursanız çok sevinirim