Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 dk içinde çıkmıştı şu an daha da belirgin, bende emin olamadımBence birkaç gün daha bekleyin testi tekrarlayın. İkici çizgi hayalet bir şekilde vsr gibi ama kaç dk da oldu. Kuruma çizgisi de olabilir
Çok dagınık hıc bısı anlamadm
Bende anlamadım bozuk deyip attım adetime 5 6 gün var 2 gün akıntım oldu az az pembemsi vişne çürüğü gibi sonra kesildi adetimin gecikmesini bekliyorumÇok dagınık hıc bısı anlamadm
Tekrar yapsaydın kesleBende anlamadım bozuk deyip attım adetime 5 6 gün var 2 gün akıntım oldu az az pembemsi vişne çürüğü gibi sonra kesildi adetimin gecikmesini bekliyorum
Sizce bu test negatif mi ?Bence birkaç gün daha bekleyin testi tekrarlayın. İkici çizgi hayalet bir şekilde vsr gibi ama kaç dk da oldu. Kuruma çizgisi de olabilir
Çok güzel gördüm mesajınızı da tekrar yaptınız mı yeniler de var gibi de yok gibi de sankiSizce bu test negatif mi ?
Canım merhaba stip testler çok hassas fazla idrarda bekletmemelisin bilgin olsun o yüzden böyle çıkmış 6-7 sn yeterli
Merhaba iliskiden sonra 40 ve 48. Gunde yapilan idrar testleri negatifse guvenebilirim degil mi 14. Gunden itibaren %99 guvenilirlik diyorCanım merhaba stip testler çok hassas fazla idrarda bekletmemelisin bilgin olsun o yüzden böyle çıkmış 6-7 sn yeterli
Merhaba evet negatifMerhaba iliskiden sonra 40 ve 48. Gunde yapilan idrar testleri negatifse guvenebilirim degil mi 14. Gunden itibaren %99 guvenilirlik diyor