Erken gebelik testi sonucum sizce gebelik var mı ?

hhera

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
44
17
8
Kızlar adetim 35 günde bir oluyor.
Bu ay ovulasyon testi ile takibini yaptım ve 24. gün koyu çizgiyi görünce 2 günü değerlendirdik.
Ve adetim geçtikten 4 gün sonra erken gebelik testini yaptım, ilk yaptığım dk çok belirsiz olan 2.çizgi bir kaç saat sonra bu şekilde oldu güvenmeli miyim?
Resimler öncesi ve sonrası olarak ekledim.
bugün adetim geçeli 10 gün oldu hâlâ adet olmadım. Normal gebelik testlerinden de sürekli yapıyorum hâlâ 2. Çizgi görülmeyecek kadar hafif çıkıyor. Geç döllenmeden mi bu şekilde olur yoksa ben öyle görmek istediğim için mi 😒😕 idrarda net görmeden de kan testi için gitmek istemedim. Orada da hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 😞

Eklentiler

• 28692A4F-77AF-4CBD-BB4D-D7EC34E2F12E.webp
    28692A4F-77AF-4CBD-BB4D-D7EC34E2F12E.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 492
Son düzenleme:
Kacinci dakikada cikti. Silik cizgi var
İlk 5 dk da çok çok hafif görünüyor eşim bunu hiç görmüyor bile o yüzden. Erken gebelik testinde hafif görünen ilk 5 dk sonuç, karan ortamdaki 2-3 saat sonrası bi daha bakalım deyince gördüm.

Ilk 5 dakikada silikde olsa ciktiysa var demektir. Mutlaka cok yenidir. Hayirli olsun diyelim o zaman

Ben bata 4 kala idrar testi yapmistim silik cikti bata 2 kala da kanda bhcg yaptirdim 164 cikmisti muhtemelen o aralarda cikar kan verin bence iciniz rahatlar en azindan

Çok teşekkür ediyorum yanıtlarınız için, yarın kan vermeye gidecem inşallah, birkaç gün daha geçsin diye sabah hemen bir şeyler atıştırıyorum gitmek istesem de gitmeyeyim diye 😇 çünkü çok düşük değerde benim yine kafam karışır 😕 aç karınla kan vermem gerek doğru mudur 😇

Çok teşekkür ediyorum yanıtlarınız için, yarın kan vermeye gidecem inşallah, birkaç gün daha geçsin diye sabah hemen bir şeyler atıştırıyorum gitmek istesem de gitmeyeyim diye 😇 çünkü çok düşük değerde benim yine kafam karışır 😕 aç karınla kan vermem gerek doğru mudur 😇
Bthcg testinden aç veya tok olmanız fark etmez 😊 bu arada bence de var fakat gecikmeye gore biraz fazla silik

Kan testi genelde aç karınla olur ya 😂
Eğer varsa ki inşallah vardır 🤲🏼 Yaptığım yumurtlama testine göre çok geç döllenmiş olma ihtimaline göre siliktir diye düşünüyorum. o yüzden beklemek istiyorum ama beklemek zaten ayrı bir stres. ovulasyon testim ayın 6 sındaydı , yani o gün olmuş olsa bile üzerinden 18 gün geçmiş net çıkması mı gerekirdi 🤭🤯

yok canımaç tok farketmez sabredeblirsen bekle yoksa git kan wer ne war nenyok öğrenirsin

Siz şimdi böyle dediniz ya dayanamayıp çıkıyor muşum ☺️ Yarın gidiyorum artık bu stres yetti bana , güzel haberler alırız inşallah, rabbim hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin🤲🏼

İlk 5 dk da çok çok hafif görünüyor eşim bunu hiç görmüyor bile o yüzden. Erken gebelik testinde hafif görünen ilk 5 dk sonuç, karan ortamdaki 2-3 saat sonrası bi daha bakalım deyince gördüm.
ikinci resimde gördüğüm saatler sonrada çıksa vardır markası days comfort mı. kan verin hemen çıkar sonuç.

Ben gebelik testi yaptığımda negatif çıkmıştı, çöpe atmıştım. 10 dk sonra çöpü açtığımda pozitife dönmüştü. Hemen acaba mı dedim ve bu sefer bir kaç saat hiç su içmeden test yaptım, direk pozitif çıktı. Yani demem o ki bir de su içmeden deneyin ☺️

Ben gebelik testi yaptığımda negatif çıkmıştı, çöpe atmıştım. 10 dk sonra çöpü açtığımda pozitife dönmüştü. Hemen acaba mı dedim ve bu sefer bir kaç saat hiç su içmeden test yaptım, direk pozitif çıktı. Yani demem o ki bir de su içmeden deneyin ☺
Erken gebelik testini akşam 5 gibi yapmıştım tabi o saatte de yenilip içilmiş oluyor 😇

birkaç saat birşey içmeden bir daha dene ozaman. erken gebelik testi değilmi bu.

Ucunda pembe kapaklı olanlar erken gebelik testi sonuçları evet.
diğeri kaset tipi normal test.
biliyorum evet pembe erken test. ikinci yaptığın ne zaman çıktı. ama ilk resimdede belli. saat farketmiyor bu pembe olanlarda. birkaç saat birşey içmeden tekrar dene.

10 gün gecikmeniz oldu yani eğer öyleyse çok net çıkması lazım diye düşünüyorum. İnşallah vardır.

Back
X