Yani öyle olmalı ancak 35 günde bir adet görüyorum yumurtlama zamanım 24. Gündü geç döllenme olduysa ondan mı çıkmıyor testte diye düşünüyorum10 gün gecikmeniz oldu yani eğer öyleyse çok net çıkması lazım diye düşünüyorum. İnşallah vardır.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani öyle olmalı ancak 35 günde bir adet görüyorum yumurtlama zamanım 24. Gündü geç döllenme olduysa ondan mı çıkmıyor testte diye düşünüyorum10 gün gecikmeniz oldu yani eğer öyleyse çok net çıkması lazım diye düşünüyorum. İnşallah vardır.
Gıdıp kan testı yaptırın bugün yarın farketmiyor varsa zaten vardırYani öyle olmalı ancak 35 günde bir adet görüyorum yumurtlama zamanım 24. Gündü geç döllenme olduysa ondan mı çıkmıyor testte diye düşünüyorum![]()
İnşallah öyledir. O testin üzerinden de 4 gün geçti çünkü , yarın kanda da kafamı karıştıracak bi değer çıkmaz umarım.ikinci resimdeki ile 50 üzeri çıkmalı en az. kendi tecrübem böyle. 50-100 çıkmalı.
Maalesef kalmadı, kaset tipi olan normal test vardı onu da kullandım, çok çok hafif görüyorum onda da 2. Çizgiyi ,başka bir test yapsan elinde yokmu.
Çok teşekkür inşallahikinciyi baz alarak olumlu sonuç olabilir inşallah hakkında hayırlısı olsun.
Kaç gün geçmişti reglinizKızlar dün gece çok sancım olunca gidip test yaptırdık beta hcg 7,4 çıktı. Ancak kanamam da başladı. Net birşey söyleyemediler. Takibini yapmalısın dediler. Benim gibi olup da hamile kalan var mı![]()
12 gün geçti yumurtamam adetime 1 hafta kala olduKaç gün geçmişti regliniz
En son ne zaman regl oldunuz yani bat ne zamandi12 gün geçti yumurtamam adetime 1 hafta kala oldu
14 Temmuz’da olmuştum en son.En son ne zaman regl oldunuz yani bat ne zamandi
Ağustos olabilir mi canım? Çünkü temmuz ise 2 aylık bir gecikmem var ve çocuk büyümüş olması gerekir bthcg çok çok yüksek çıkardı.14 Temmuz’da olmuştum en son.
yani 24. Gun ayin kaciydi? Belki bidaha yumirtlama olmustur da ondan dollenmistir. Sonuc ne oldu=)Kızlar adetim 35 günde bir oluyor.
Bu ay ovulasyon testi ile takibini yaptım ve 24. gün koyu çizgiyi görünce 2 günü değerlendirdik.
Ve adetim geçtikten 4 gün sonra erken gebelik testini yaptım, ilk yaptığım dk çok belirsiz olan 2.çizgi bir kaç saat sonra bu şekilde oldu güvenmeli miyim?
Resimler öncesi ve sonrası olarak ekledim.
bugün adetim geçeli 10 gün oldu hâlâ adet olmadım. Normal gebelik testlerinden de sürekli yapıyorum hâlâ 2. Çizgi görülmeyecek kadar hafif çıkıyor. Geç döllenmeden mi bu şekilde olur yoksa ben öyle görmek istediğim için miidrarda net görmeden de kan testi için gitmek istemedim. Orada da hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
![]()
Durumunuz nedir ?14 Temmuz’da olmuştum en son.
Maalesef o ay ve ve iki ay sonra bir daha kimyasal gebelik oldu. Değerim artmadan düştü kanama başladı. Adet olarak söküldü.Durumunuz nedir ?
Maalesef o ay ve ve iki ay sonra bir daha kimyasal gebelik oldu. Değerim artmadan düştü kanama başladı. Adet olarak söküldü.
grcMaalesef o ay ve ve iki ay sonra bir daha kimyasal gebelik oldu. Değerim artmadan düştü kanama başladı. Adet olarak söküldü.
Geçmiş olsun inşAllah bir an önce hayırlısıyla olur sağlıklı bir gebelik ..Maalesef o ay ve ve iki ay sonra bir daha kimyasal gebelik oldu. Değerim artmadan düştü kanama başladı. Adet olarak söküldü.
İnşallahGeçmiş olsun inşAllah bir an önce hayırlısıyla olur sağlıklı bir gebelik ..