en erken 12 13 gun sonra bakılır tatlım asılamada. neden 10. gun bakıp moral bozuyosun?? hem butun erken gebelık testlerı dogru sonucu mu verıyo lutfen ama yanı. can sıkma hemencik bıraz sabır:))Merhabalar asilama 15 agustosta yapildi bana bugun dayanamayip erken gosteren gebelik testin dan yaptim tek cizgi ciktidoktor kontrolum 27sinde kan tahlilinden sonuca bakicakmis doktor ama bu sabah test de bsy gormeyince morelim bozuldu sizce olmus olsaydi teste cikar miydi ben testi erken mi yaptim valla ölücem merakdan bi bilgisi olan var mi
Ben de az önce erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatif bence en iyisi sabırlı davranmak çünkü doğru sonuçları her zaman vermiyormuş bu testler :)Merhabalar asilama 15 agustosta yapildi bana bugun dayanamayip erken gosteren gebelik testin dan yaptim tek cizgi ciktidoktor kontrolum 27sinde kan tahlilinden sonuca bakicakmis doktor ama bu sabah test de bsy gormeyince morelim bozuldu sizce olmus olsaydi teste cikar miydi ben testi erken mi yaptim valla ölücem merakdan bi bilgisi olan var mi
Ben de az önce erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatif bence en iyisi sabırlı davranmak çünkü doğru sonuçları her zaman vermiyormuş bu testler :)
en erken 12 13 gun sonra bakılır tatlım asılamada. neden 10. gun bakıp moral bozuyosun?? hem butun erken gebelık testlerı dogru sonucu mu verıyo lutfen ama yanı. can sıkma hemencik bıraz sabır:))
Bana mı yazdınız bu mesajı bilmiyorum ama sanırım hala bı umut varErken yapmissiniz siz de ben de erken yaptimi dusunuyorum en guzel sonucu kan testi veriyomus
Evet sana yazdimBana mı yazdınız bu mesajı bilmiyorum ama sanırım hala bı umut var
Dün bel ağrısından duramadim resmen, bir daha test yapmak için 35. Günü beklicem. O da cuma günü zaten
Benim adetim geldi bugün 3. Günü hatta.Evet sana yazdiminsallah hayirlisi olur yarin doktor kontrolu var dua et
Malesef benim de tutmadi ama ben bi kac ay ara vermeyi dusunuyorum hemen tekrardan ayni seyleri yasamak istemiyorumBenim adetim geldi bugün 3. Günü hatta.☹ O yüzden girmedim bı sure buraya. Bugünde doktora gittim klomene devam iki doza cikardi.
İnşallah seninki tutmuştur
Malesef benim de tutmadi ama ben bi kac ay ara vermeyi dusunuyorum hemen tekrardan ayni seyleri yasamak istemiyorum
Hayırlısı olsun canımMalesef benim de tutmadi ama ben bi kac ay ara vermeyi dusunuyorum hemen tekrardan ayni seyleri yasamak istemiyorum
Sen bilirsin canım ama ben bırakmak istemiyorum en azından şimdilik. Sonra keşke ara vermeseydim diyebilirsin. Benim sıkıntım çok ağrılı geçiyor şimdi klomen dozunu arttirinca daha çok agricak dedi doktorMalesef benim de tutmadi ama ben bi kac ay ara vermeyi dusunuyorum hemen tekrardan ayni seyleri yasamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?