• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erken gebelik testi sizcede silik değilmi positif olma durumu varmı sizce

Cicekkiiizzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2025
5
0
1
29
ben bu testi dün aksam 18:00 saatlerinde yaptım sonuc 2-3 dakika icinde cıktı ondan öncede evde LH testi vardı pik olmasada ikiside cift cizgi cıktı o silik değildi yani.. sonra erken gebelik test yaptım positif olabilirmi ya kan vermeye cesaretim yok diger LH testinide ekliyorum hatta en son 25 mayısda adet oldum ve 8-9 haziran yumurtlama oldu yani adetime da 2-3 gün var..

Eklentiler

• IMG_8002.webp
    IMG_8002.webp
    99 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_7995.webp
    IMG_7995.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 55
ben bu testi dün aksam 18:00 saatlerinde yaptım sonuc 2-3 dakika icinde cıktı ondan öncede evde LH testi vardı pik olmasada ikiside cift cizgi cıktı o silik değildi yani.. sonra erken gebelik test yaptım positif olabilirmi ya kan vermeye cesaretim yok diger LH testinide ekliyorum hatta en son 25 mayısda adet oldum ve 8-9 haziran yumurtlama oldu yani adetime da 2-3 gün var..
Baştaki testi tekrar atmanız mümkün mü

Silik çizgi görünüyor ovulasyon testine pek güvenmeyin, farklı test ya da kan verin bence

Silik çizgi görünüyor ovulasyon testine pek güvenmeyin, farklı test ya da kan verin bence
wvet ama da adetime normalde daha var kanda cıkarmı yinede yani bazıları yazmıski silik olmasına güvenmeyin anlıyamadım kimside silikle ögreniyor

Var gibi şu ilk test laboquick mi markası silik çizgi gördüm

Back
X