Aşılama Erken gebelik testi ve aşilama sonucu

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Sen10

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
208
101
103
36
Merhabalar asilama 15 agustosta yapildi bana bugun dayanamayip erken gosteren gebelik testin dan yaptim tek cizgi cikti 😥doktor kontrolum 27sinde kan tahlilinden sonuca bakicakmis doktor ama bu sabah test de bsy gormeyince morelim bozuldu sizce olmus olsaydi teste cikar miydi ben testi erken mi yaptim valla ölücem merakdan bi bilgisi olan var mi

Merhabalar asilama 15 agustosta yapildi bana bugun dayanamayip erken gosteren gebelik testin dan yaptim tek cizgi cikti 😥doktor kontrolum 27sinde kan tahlilinden sonuca bakicakmis doktor ama bu sabah test de bsy gormeyince morelim bozuldu sizce olmus olsaydi teste cikar miydi ben testi erken mi yaptim valla ölücem merakdan bi bilgisi olan var mi
en erken 12 13 gun sonra bakılır tatlım asılamada. neden 10. gun bakıp moral bozuyosun?? hem butun erken gebelık testlerı dogru sonucu mu verıyo lutfen ama yanı. can sıkma hemencik bıraz sabır:))

Ben de az önce erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatif bence en iyisi sabırlı davranmak çünkü doğru sonuçları her zaman vermiyormuş bu testler :)

Ya benim 10 ağustosta 24 mm yumurtam vardı. 14 Ağustos progesteron sonucuna göre doktor çatlamış demisti. Adetim son bir yılda 30-35 gün arasında geliyordu ve bugün 30. Gün diye hem normal hem erken gebelik testi yaptım negatif çıkti. Her ay adet öncesi yaşadığım belirtilere ek bel agrisi da var iki gündür. Çok mu erken yaptım testi acaba diyorum yani onumuzdeki günlerde çift çizgi görme ihtimalim var mı? Bu arada ilk kez klomen kullandım

Insan dayanamiyo ki yapmadan erken yaptik galiba ya ne biliyim umudumu yitirmek istemiyorum ama hayirlisi artik

en erken 12 13 gun sonra bakılır tatlım asılamada. neden 10. gun bakıp moral bozuyosun?? hem butun erken gebelık testlerı dogru sonucu mu verıyo lutfen ama yanı. can sıkma hemencik bıraz sabır:))

Hadi insallah ne bikim ben 7-10 gun icin dogru sonuc veriri yaziyodu testin icin de ben de deneyim dedim iste insan merak ediyo napcan 😊

Erken yapmissiniz siz de ben de erken yaptimi dusunuyorum en guzel sonucu kan testi veriyomus
Bana mı yazdınız bu mesajı bilmiyorum ama sanırım hala bı umut var 🙈
Dün bel ağrısından duramadim resmen, bir daha test yapmak için 35. Günü beklicem. O da cuma günü zaten

Bana mı yazdınız bu mesajı bilmiyorum ama sanırım hala bı umut var 🙈
Dün bel ağrısından duramadim resmen, bir daha test yapmak için 35. Günü beklicem. O da cuma günü zaten
Evet sana yazdim 😊 insallah hayirlisi olur yarin doktor kontrolu var dua et😊

Evet sana yazdim 😊 insallah hayirlisi olur yarin doktor kontrolu var dua et😊
Benim adetim geldi bugün 3. Günü hatta.☹️ O yüzden girmedim bı sure buraya. Bugünde doktora gittim klomene devam iki doza cikardi.
İnşallah seninki tutmuştur 🤲🏻

Benim adetim geldi bugün 3. Günü hatta.☹ O yüzden girmedim bı sure buraya. Bugünde doktora gittim klomene devam iki doza cikardi.
İnşallah seninki tutmuştur 🤲🏻
Malesef benim de tutmadi ama ben bi kac ay ara vermeyi dusunuyorum hemen tekrardan ayni seyleri yasamak istemiyorum

Malesef benim de tutmadi ama ben bi kac ay ara vermeyi dusunuyorum hemen tekrardan ayni seyleri yasamak istemiyorum
Sen bilirsin canım ama ben bırakmak istemiyorum en azından şimdilik. Sonra keşke ara vermeseydim diyebilirsin. Benim sıkıntım çok ağrılı geçiyor şimdi klomen dozunu arttirinca daha çok agricak dedi doktor 🙄 farklı olarak folik asite başlıyorum ve eşim de promene baslicak

Back
X