- 4 Ocak 2021
- 27
- 32
- 3
- 32
- Konu Sahibi bigundunya
-
Maşallah canım hamilesinGünaydın ve mutlu bayramlar herkese. Battan 1 hafta önce comfort days erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı umudumu kaybetmeyip birgebeningunlugu sayfasından ovulasyon testi bile aldım bata 2 gün varken bide onların testini yapayım dedim ve inanamıyorum ne dersiniz?yanlış çıkma ihtimali yoktur değil mi? Geçen ay ekstra olarak çörekotu bal kürü yapmıştım. Eki Görüntüle 2848256
İnşallahTeşekkür ederim. Pazartesi gidip kan vereceğim bir kaybım var inşallah bu bebiş benimle kalır
Kızlar merhaba bende az önce yaptım ama sanki ben ikinci çizgiyi görüyorum gibi hayali gölge gibi sizce varmı bakarmısınız aylardırrr olmuyoTeşekkür ederim. Pazartesi gidip kan vereceğim bir kaybım var inşallah bu bebiş benimle kalır
Ben çizgi göremedim :/ fotoğrafta çıkmamıştır belki. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaKızlar merhaba bende az önce yaptım ama sanki ben ikinci çizgiyi görüyorum gibi hayali gölge gibi sizce varmı bakarmısınız aylardırrr olmuyoRabbim sizinde evladınızı hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah reglime 2 gün var ve kasık ağrım var öksürürken veya zorlanırken
Canim pozitifGünaydın ve mutlu bayramlar herkese. Battan 1 hafta önce comfort days erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı umudumu kaybetmeyip birgebeningunlugu sayfasından ovulasyon testi bile aldım bata 2 gün varken bide onların gebelik testini yapayım dedim ve inanamıyorum ne dersiniz?yanlış çıkma ihtimali yoktur değil mi? Geçen ay ekstra olarak çörekotu bal kürü yapmıştım. Eki Görüntüle 2848256
İnşallah çok yıpratıyormuş bu dönemde Rabbim nerde varsaa hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah yaa gerçekten çok içten ediyorum dualarımı geldiğimde test şu şekildeydi acaba kurumamı yoksa sonradan mı çıktı çok küçük değer olduğu içinBen çizgi göremedim :/ fotoğrafta çıkmamıştır belki. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Merhabalar canım öncelikle bebeğin hayırlı olsunGünaydın ve mutlu bayramlar herkese. Battan 1 hafta önce comfort days erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı umudumu kaybetmeyip birgebeningunlugu sayfasından ovulasyon testi bile aldım bata 2 gün varken bide onların gebelik testini yapayım dedim ve inanamıyorum ne dersiniz?yanlış çıkma ihtimali yoktur değil mi? Geçen ay ekstra olarak çörekotu bal kürü yapmıştım. Eki Görüntüle 2848256
Daha önce yazmıştım sanırım size benim bata 2 gün kala pozitif çıktı comfort daysde şimdi görsel paylaşıyorum. Çok erken de algilayamiyor yani.Merhabalar canım öncelikle bebeğin hayırlı olsunBende comfort days erken gebelik testi yaptım dün ve sonuç negatif bata 5 gün vardı acaba sonra pozitif çıkma ihtimali var mı diye düşünürken seni gördüm ve umutlandım fakat çok hassas diyor bu test için olsa çıkmazmıydı acaba diye de düşünmüyor değilim
Bat günü tekrar yapıcam canımDaha önce yazmıştım sanırım size benim bata 2 gün kala pozitif çıktı comfort daysde şimdi görsel paylaşıyorum. Çok erken de algilayamiyor yani.
Merhabalar bişey sormak istiyorum o sayfanın ovülasyon takibini yaptıktan sonra mı hamile kaldınn birde başka ovülasyon takibi yapmış mıydıın bizde 5 aydır deniyoruz bat yarın şuan adet olacak gibi hissetmiyorum ama eğer olursam alıp takip yapsam mı acabaGünaydın ve mutlu bayramlar herkese. Battan 1 hafta önce comfort days erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı umudumu kaybetmeyip birgebeningunlugu sayfasından ovulasyon testi bile aldım bata 2 gün varken bide onların gebelik testini yapayım dedim ve inanamıyorum ne dersiniz?yanlış çıkma ihtimali yoktur değil mi? Geçen ay ekstra olarak çörekotu bal kürü yapmıştım. Eki Görüntüle 2848256
Hayırlı olsun canımGünaydın ve mutlu bayramlar herkese. Battan 1 hafta önce comfort days erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı umudumu kaybetmeyip birgebeningunlugu sayfasından ovulasyon testi bile aldım bata 2 gün varken bide onların gebelik testini yapayım dedim ve inanamıyorum ne dersiniz?yanlış çıkma ihtimali yoktur değil mi? Geçen ay ekstra olarak çörekotu bal kürü yapmıştım. Eki Görüntüle 2848256
Merhaba hayır adet olacağım sanıp önümüzdeki ay kullanırım diye ilk defa ovulasyon testleri aldım o sayfadan ama adete 2 gün kala testte pozitif çıkınca gerek kalmadı ama o sayfadan yumurtlama masaji yaptim etkili olduğunu düşünüyorumMerhabalar bişey sormak istiyorum o sayfanın ovülasyon takibini yaptıktan sonra mı hamile kaldınn birde başka ovülasyon takibi yapmış mıydıın bizde 5 aydır deniyoruz bat yarın şuan adet olacak gibi hissetmiyorum ama eğer olursam alıp takip yapsam mı acaba
Merhaba . Gebe kaldınız mı ?İnşallah çok yıpratıyormuş bu dönemde Rabbim nerde varsaa hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah yaa gerçekten çok içten ediyorum dualarımı geldiğimde test şu şekildeydi acaba kurumamı yoksa sonradan mı çıktı çok küçük değer olduğu içingözle görülür çizgi görüyorum ama fotoğraf ta çıkmamışta olabilir
Maalesef 10 gün gecikmeyle adet oldumMerhaba . Gebe kaldınız mı ?
Canım ben de aynı marka test yaptım silik çizgi gördüm hamile misin merak ettimDaha önce yazmıştım sanırım size benim bata 2 gün kala pozitif çıktı comfort daysde şimdi görsel paylaşıyorum. Çok erken de algilayamiyor yani.
Hayırlı uğurlu olsunGünaydın ve mutlu bayramlar herkese. Battan 1 hafta önce comfort days erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı umudumu kaybetmeyip birgebeningunlugu sayfasından ovulasyon testi bile aldım bata 2 gün varken bide onların gebelik testini yapayım dedim ve inanamıyorum ne dersiniz?yanlış çıkma ihtimali yoktur değil mi? Geçen ay ekstra olarak çörekotu bal kürü yapmıştım. Eki Görüntüle 2848256
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?