Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken gebelik testi ve kaset test pozitif yanlış olma ihtimali varmı
Kızlar selam dünde bi konu açmıştım erken test yapıp paylaşmıştım bugünde normal kaset test yaptım regl günüme 2 gün kaldı yaptığım 2 testte pozitif ama çok korkuyorum ya yanlışsa diye. Yaptığım testler ilk 10 dk içinde çizgi çıkmıştı hafif şekilde sonrasında dahada netleşti bi bakarmısınız 8 aydır olmuyordu inşallah bu ay tutmuştur başına böyle bişey gelip hamile olmayan varmı
Merhaba kızlar ben maalesef 1 hafta önce 8+3 te düşük yaptım Allahım birdahaki yaşatmasın inşallah dualarınızda banada edermisiniz hayırlısıyla inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder kendim düşürdüm kürtaj olmadım doktor 2 ay bekle dedi ama etrafımdakilerde bu durumu yaşayan var ve bekleme hemen devam et gene dediler ben yinede 1 ay beklemeyi düşünüyorum