Merhaba, 3 kez gebelik yaşadım. Biri kimyasal diğer ikisi sağlıksız gelişim sebebiyle sonlandırıldı. Kimyasalda bile hamile olduğumu adetimden önce öğrenen biri olarak testlerim her zaman doğru sonuç vermiştir. Ne zaman idrar testi yapsam pozitif çıksa kanda da pozitifi görmüşümdür. Ama bugün ilk kez yalancı poziitif gördüm ve regl günüme daha 4 gün varken bu kadar net yalancı pozitif çıkması gerçekten akıl almaz. Çok hamile gibi hissetmedim ama göğüslerim değişik sızlıyor ve aşırı şişkinlik var başka hiçbir belirti yaşamadım ama hafta sonu alkol alacağım diye ve de daha önceki kayıplarımdan dolayı erken öğrenmem gerektiği için bu sabah ilk idrar ile b-good marka testi yaptım ve anında çizgi çıkmaya başladı böyle sonra koyulaştı. Son hamileliğimin üstünden 1 yıl 3 ay geçti uzun zaman sonra pozitif görünce içim öyle bir heyecan ve sevinçle doldu ki anlatamam. Koşa koşa buraya baktım ve herkes bu marka yalancı pozitif veriyor demiş. Yine de umutluydum ve gittim predictor aldım. Sonuç, hiçbir şey yok
Yani sabah o pozitifi görüp koşa koşa eczaneye gidip geldiğim süre içerisinde yaşadığım o duyguların sonrasında gelen bu hayal kırıklığı hak mı? Uzun uzun yazdım çünkü insanların duyguları ile oynanmış hissi neymiş bunu bugün ilk kez bu kadar net hissettim. Bu testleri bu şekilde piyasaya sürmek çok büyük bir haksızlık! Özetle erken test yapmak gerçekten kötü ama bu markaları da kullanmamak lazımmış. Eğer karşılaşırsanız sakın almayın ve kimsenin umutları yıkılmasın diye paylaşmak istedim.