Erken gebelik testi ve sonucu

Kan verdin mi peki ben bu sabah verdim 25.8 çıktı normal mi senceee? Sana da hayırlı olsun bu arada. Benim 2 kimyasal gebeliğim oldu o yüzden çok korkuyorum

Bende göğüsleri hassaslaştı ama öyle çok değildi kendimi dinlersem hissediyordum kolum değince açıyordu arada yani çok belirgin birşey olmadı hıııı birden kaçıncı gündü bilmiyorum ama iki üç kere gün içinde göbeğimde batma hissettim ani ve sancılıydı. İnan şuanda öyle belirgin bir belirti yok gibi bilmiyorum ilerleyen günlerde nasıl olur şuan 4+4üm

Kan verdin mi peki ben bu sabah verdim 25.8 çıktı normal mi senceee? Sana da hayırlı olsun bu arada. Benim 2 kimyasal gebeliğim oldu o yüzden çok korkuyorum
En son 4+2de verdim 1650 çıktı benimde bir düşüğüm var sonrasında tekrar hamile kaldım yaşadığın korkuyu çok iyi anlıyorum canım ama gönlünü ferah tut kızım şuan 6yaşında :) iki günde bir test ver iki katına çıkarsa sağlıklı ilerdiği anlamına geliyor :)

Benim de bir tane kimyasalım var sonrasında hemen hamile kalmıştım benim de 6 yaşında :) Şimdi bugün 4+2 olduk ama ben 4 gün önce baktırdığımda beta 100 dü:) cumartesi gideceğim bakalım keseyi görebilecek miyiz senin maşallah 4+2 de kesenin görünmesi gerçekten mucize:) normalde 5 haftadan önce zor görülür değerin de çok yüksek ikiz değil demi:)))

Allah bağışlasın canım bende regliye 5gün varken 158çıkmıştı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah Ya bugün eşime bunun goygoyunu yaptım iki hafta sonra gideceğim eğer sabredebilirsem yılbaşından sonra gitmek istiyorum ama bakalım aksilik olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…