Regl den 3 gün önce yaptım 4. Denememiz ve diğer aylara göre belirtilerim akıntım ve göğüs ağrım daha fazla bu sefer umutluydum ama negatif idrar testi beni yine üzdü. geç döllenme sonradan pozitif sonuçlarla ilgili söylemler duydum…erken gebelik testi negatif çıkıp sonrasında hamile kalan var mı
Çıkar bence yap ben regl oldum hamile değilim şimdi tekrar deneyeceğim yumurtlama günüme 3 gün var Allah nasip etsin hepimize inşallah dua edinBende adetime 8 gün kaldı inşallah hamileyimdir erken gebelik testi 3gun kala yapsam çıkarmı acaba
Adetime 5 gün kaldı bugün erken gebelik testi yaptım negatif gecikirse eğer adetim tekrar yaparımÇıkar bence yap ben regl oldum hamile değilim şimdi tekrar deneyeceğim yumurtlama günüme 3 gün var Allah nasip etsin hepimize inşallah dua edin
Umarım gecikir hadi hayırlı haberler verelimAdetime 5 gün kaldı bugün erken gebelik testi yaptım negatif gecikirse eğer adetim tekrar yaparım
Adetime 1gun kaldı inşallah diyorum çok üzülüyorumUmarım gecikir hadi hayırlı haberler verelim
Canım yarın test yapçak mısınAdetime 1gun kaldı inşallah diyorum çok üzülüyorum
Adetime 1gun kaldı inşallah diyorum çok üzülüyorum
Tekrar ne zaman yapsam acabaKızlar benim adetime bir iki gün kala kahverengi akıntım oldu bir buçuk gün sürdü ara ara oldu çok değil ve tamamen bitti, adete dönmedi. Test yaptım negatif çıktı
Adetin gününüz geldi mi?Tekrar ne zaman yapsam acaba
İki gün geçti o kahverengi leke tamamen dün kesildi, afedersin canım bugün beyaz Sümüksü akıntı olur ya öyle bir akıntı oldu sadeceAdetin gününüz geldi mi?
Geç döllenme de olabilir belki. Biraz bekle canım bir kaç gün daha testi yenile istersenİki gün geçti o kahverengi leke tamamen dün kesildi, afedersin canım bugün beyaz Sümüksü akıntı olur ya öyle bir akıntı oldu sadece
Öyle yapıcam canım haftaya cumartesi tekrar yapcam ama çok sabırsızım ya günlerde geçmiyorGeç döllenme de olabilir belki. Biraz bekle canım bir kaç gün daha testi yenile istersen
O kadar iyi anlıyorum ki. Ama sabretmelisin:))Öyle yapıcam canım haftaya cumartesi tekrar yapcam ama çok sabırsızım ya günlerde geçmiyor
Canım adetim günüm geçerse yaparım umitsizimCanım yarın test yapçak mısın
Adet günüm geçerse yapacağımTest bize de atın bakalım:)
Bende çarşamba perşembe yapıcam hayırlısı bakalımAdet günüm geçerse yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?