Erken gebelik testi yapıp negatif sonuç çıkıp daha sonra hamile olduğunu öğrenen

Essinn86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
1
1
1
38
Merhaba kızlar adetime 5 gün kala predictor early marka test yaptım negatif hamile olma ihtimalim var mı?? Böyle bi durum yaşayan var mı lütfen cevaplarınızı bekliyorum

kızlar bende o durumdayım..adetıme 10 gun varken test yaptım cıkmadı..kasık ağrım ve akıntım var..umutlanmakta ıstemıyorum acıkcası

Merhaba kızlar adetime 5 gün kala predictor early marka test yaptım negatif hamile olma ihtimalim var mı?? Böyle bi durum yaşayan var mı lütfen cevaplarınızı bekliyorum

Ben 6 gun once ogrenilen erken gebelik testi yaptim negatifti 5 gun sonra normal 5 tllik testlerden yaptik cikmisti. Adet gununu beklemeni tavsiye ederim ☺️

Kızlar acele etmeyin erken test yapmayın hele hele de adetiniz gecikmeden yapmayın hem önce kanda sonra idrarda belli olur gebelik, dolayısıyla evde yaptığınız testlerde erken yaparsanız çıkmaz. Sabredin adetinizin gecikmesini bekleyin öyle test yapın.

ben ben:KK31:
adetime 4 gün kala falan yaptım negatif çıktı adet olmam gereken günde normal test yaptım silikte olsa pozitif çıktı

Bu ilk testte Negatifi görüpte Sonradan Pozitif olan arkadaşlara sormak istyorım neye binaen İkinci testti yaptınız belirtiler üzerine şüpeleriniz mi vardı bende adetime on gün önce test yaptım Negatif ilk testti yapmamdaki gaye kasıklarımda batma vardı birde başım dönüyor gibiydi sonra kayboldu belirtiler testte negtif çıkınca umudum kalmadı bu negatiften pozitife dönen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

Be.n kan testi yaptırdım afrimr 1hafta kals ama bazı belirtiler vardır 0.07 çıktı bakalım yarın doktora gideceğim ne olacak hayırlısi

bende kan testi yapmıştım yumurtalama zamanımdan bir gün sonra 0.10 çıktı hamil değilsin dedi doktor umut dünyası işte adeti bekliyorum bakalım

Bende salı günü yaptım negatif pazar günü adet olmam lazım dun temizlik falan biraz ayakta kaldım.kahverengi lekem geldi ama bugun devami gelmedi insallah yerlesmedir hamileyimdir

İnşallah ama şişkinlik.var sıvı tuketi cook aliyorum birde aşırı yemek.yiyorum başka belirti yok adet belirtisi de yok

test yaptınmı hiç benimde şu an sadece kasıklarımda bi batma var başka bişey yok ama testten ağzım yandı eczaneyi zengin ettim resmen artık gününü bekleyecem :))

Back
X