- 26 Haziran 2023
- 607
- 94
- 28
- Konu Sahibi umudayolculuk6155
vallaha gecikmenin 12.günü verdim 1.10 çıktı şu an geckimenin 16 günü ne ilaç içtim nede birdaha kan verdim akışına bıraktımVerdinmi kiz sonuc neydii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallaha gecikmenin 12.günü verdim 1.10 çıktı şu an geckimenin 16 günü ne ilaç içtim nede birdaha kan verdim akışına bıraktımVerdinmi kiz sonuc neydii
Gitmedinizmi hic kadin doguma beta 2.10 cikiyorsa hamilelik yok demektir adet olamiyorsunuz demek buvallaha gecikmenin 12.günü verdim 1.10 çıktı şu an geckimenin 16 günü ne ilaç içtim nede birdaha kan verdim akışına bıraktım
evet biliyorum zatem doktor ilaç verdi ama içmedim bazı sayfalarda okudum geç dölenme olursa en az 15 gün sonra çıkarmış kanda o yüzden bekliyorumGitmedinizmi hic kadin doguma beta 2.10 cikiyorsa hamilelik yok demektir adet olamiyorsunuz demek bu
Canım Ovülasyon testi bariz C çizgisi kadar koyu olmalı bak sana atayım ben böyle öğrendim gebeliğimi t çizgisi günlerce c den koyu çıkıyorTeşekkür ederim canım yorumun için ekteki resim ovulasyon testinin resmi ikinci eklediğim siyah beyaz olan yaptığım gebelik testinin tüm belirtileri yaşıyorum aslında mide bulantısı uyku hali kasıklarımda batmalar oluyor ama hayırlısı herşeyin ya inşallah hamileyimdirRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
![]()
Evet canım yokmuş zaten gebelik nasip Rabbim bilir en hayırlısınıCanım Ovülasyon testi bariz C çizgisi kadar koyu olmalı bak sana atayım ben böyle öğrendim gebeliğimi t çizgisi günlerce c den koyu çıkıyor
Adet olmuştu sanırım yanlış hatırlamıyorsamVerdinmi kiz sonuc neydii
Peki size bisey sorabilirmiyim dıs gebelik geçirdim 70 gün olucak nerdeyse iğneyle düsuk yaptim doktor en az 3 ay bekle riske girme sakin demisti biz bi salaklik ettik korunamadık sol kasigimda hafif agri vardi korunamadan 2 gun sonra uykumdan uyandirdi şiskinlik var şuan ovulasyon testi vardi elimde yaptim böyle çiktı 3 dakika icinde boyle cikti çok korkuyorum psikolojik olarakta bedenende hazir hissetmiyorum kendimi zor günler gecirdim adetime 4 gün varAdet olmuştu sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Gebelik olduğunu düşünmüyorum gebelik durumunda T çizgisi daha koyu çıkar çünkü Rabbim kalbine göre versin inşallah hayırla doğru zamandaPeki size bisey sorabilirmiyim dıs gebelik geçirdim 70 gün olucak nerdeyse iğneyle düsuk yaptim doktor en az 3 ay bekle riske girme sakin demisti biz bi salaklik ettik korunamadık sol kasigimda hafif agri vardi korunamadan 2 gun sonra uykumdan uyandirdi şiskinlik var şuan ovulasyon testi vardi elimde yaptim böyle çiktı 3 dakika icinde boyle cikti çok korkuyorum psikolojik olarakta bedenende hazir hissetmiyorum kendimi zor günler gecirdim adetime 4 gün var