Ovulasyon testi+erken gebelik testi !!!

Kızlar selam. Ben ovulasyon testi yaptım bugün ilk kez. Reglim bittikten sonra 4. Gün yapmış oldun yani. Yumurtama gerçekleşmiş mi bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_5015.webp
    IMG_5015.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 32
Teşekkür ederim canım yorumun için ekteki resim ovulasyon testinin resmi ikinci eklediğim siyah beyaz olan yaptığım gebelik testinin tüm belirtileri yaşıyorum aslında mide bulantısı uyku hali kasıklarımda batmalar oluyor ama hayırlısı herşeyin ya inşallah hamileyimdir 🤲🏻 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
Canım Ovülasyon testi bariz C çizgisi kadar koyu olmalı bak sana atayım ben böyle öğrendim gebeliğimi t çizgisi günlerce c den koyu çıkıyor

Eklentiler

• IMG_6392.webp
    IMG_6392.webp
    37 KB · Görüntüleme: 33
Adet olmuştu sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Peki size bisey sorabilirmiyim dıs gebelik geçirdim 70 gün olucak nerdeyse iğneyle düsuk yaptim doktor en az 3 ay bekle riske girme sakin demisti biz bi salaklik ettik korunamadık sol kasigimda hafif agri vardi korunamadan 2 gun sonra uykumdan uyandirdi şiskinlik var şuan ovulasyon testi vardi elimde yaptim böyle çiktı 3 dakika icinde boyle cikti çok korkuyorum psikolojik olarakta bedenende hazir hissetmiyorum kendimi zor günler gecirdim adetime 4 gün var

Eklentiler

• 1000055388.webp
    1000055388.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 25
  • 1000055386.webp
    1000055386.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 22
Peki size bisey sorabilirmiyim dıs gebelik geçirdim 70 gün olucak nerdeyse iğneyle düsuk yaptim doktor en az 3 ay bekle riske girme sakin demisti biz bi salaklik ettik korunamadık sol kasigimda hafif agri vardi korunamadan 2 gun sonra uykumdan uyandirdi şiskinlik var şuan ovulasyon testi vardi elimde yaptim böyle çiktı 3 dakika icinde boyle cikti çok korkuyorum psikolojik olarakta bedenende hazir hissetmiyorum kendimi zor günler gecirdim adetime 4 gün var
Gebelik olduğunu düşünmüyorum gebelik durumunda T çizgisi daha koyu çıkar çünkü Rabbim kalbine göre versin inşallah hayırla doğru zamanda

Back
X