Erken yumurtlama görülebilen bi durum ama hamilelik söz konusu değildir ovulasyon testi ile takip edin belki yumurtlama zamanınızdır çok düşük ihtimal olsa da yumurtlama da lekelenme görülebilen bir durumdurİyi geceler hanımlar benim adetim 29 ocak pazartesi bitti yani bugün 9.cu günümdeyim bi kaç gündür kahverengi leke geliyor yerleşme lekesi olabilirmi birde bel, bacak ve baş ağrısı var gebelik varmıdır acaba test yapmalimiyim adeti mi beklemeliyim umutlanmak istemiyorum..
Yumurtlama 28 günde adet olan biri için 14. Gün baz alınır hanım efendi 9.gün demiş ama günü yanlış saymış 5 gün adeti sürse 14.günü bugün9 gün içinde mümkün değil gebe olmanız. Tıbba aykırı bir durum. Daha yumurtlayacaksiniz birliktelik olacak ve yerleşme olacak. Yani bu süreç birliktelik sonrası yerleşme için bile 14-15 günü bulabiliyor.
Galiba öyle, ayrıntı vermeyince veya yanlış anlatınca imkansiz diye yorumladım hâliyleYumurtlama 28 günde adet olan biri için 14. Gün baz alınır hanım efendi 9.gün demiş ama günü yanlış saymış 5 gün adeti sürse 14.günü bugün
Evet tam işin içine girmezde anlamamaya devam eder umarım ki 9.gün yumurtlama da olabilecek bi durum eski topiğim de bir arkadaşım adet bitince 5. Gün yumurtadı ve o ay hamile kaldıGaliba öyle, ayrıntı vermeyince veya yanlış anlatınca imkansiz diye yorumladım hâliyle
Evet beşinci gün yumurtlama olabilir hatta reglden bir sonraki gün de yumurtlama olabilir bu mümkün, 14 gün sadece genel geçer bir bilgi şeklinde kalıyor. Ama en son regl tarihi 29 ocak olan bir bayan yumurtlayip değerlendirmiş olsa bile gebelik testi,hamilelik şüphesi için bile coook erken.Evet tam işin içine girmezde anlamamaya devam eder umarım ki 9.gün yumurtlama da olabilecek bi durum eski topiğim de bir arkadaşım adet bitince 5. Gün yumurtadı ve o ay hamile kaldı
Evet onda haklısınonu bende dedim zaten bu kadar kısa sürede hamilelik oluşup yerleşme kanaması imkansız yaniEvet beşinci gün yumurtlama olabilir hatta reglden bir sonraki gün de yumurtlama olabilir bu mümkün, 14 gün sadece genel geçer bir bilgi şeklinde kalıyor. Ama en son regl tarihi 29 ocak olan bir bayan yumurtlayip değerlendirmiş olsa bile gebelik testi,hamilelik şüphesi için bile coook erken.
Yumurtlama 28 günde adet olan biri için 14. Gün baz alınır hanım efendi 9.gün demiş ama günü yanlış saymış 5 gün adeti sürse 14.günü bugün
Bugün yumurtlama günü yazıyor bugünden sonra girilen ilişkilerde gebe kalma ihtimali yüksek mi oluyor bu konuları tam anlayamiyorum da o yuzden soruyorum k.bEvet tam işin içine girmezde anlamamaya devam eder umarım ki 9.gün yumurtlama da olabilecek bi durum eski topiğim de bir arkadaşım adet bitince 5. Gün yumurtadı ve o ay hamile kaldı
Bu uygulamar iki adet ortasını baz alıyor ama yumurtlama günü değişkenlik gösteren bi durum en iyisi yumurtlama testiyle takip etmek o tam gününü belirliyor o günden itibaren 2 3 gün üst üste ilişki oluyor sperm durumuna göreBugün yumurtlama günü yazıyor bugünden sonra girilen ilişkilerde gebe kalma ihtimali yüksek mi oluyor bu konuları tam anlayamiyorum da o yuzden soruyorum k.b
Anladım testi yeni aldık akşam testi yaptiktan sonra çıkan sonuca göre ilişkiye girsem oluyor demiBu uygulamar iki adet ortasını baz alıyor ama yumurtlama günü değişkenlik gösteren bi durum en iyisi yumurtlama testiyle takip etmek o tam gününü belirliyor o günden itibaren 2 3 gün üst üste ilişki oluyor sperm durumuna göre
Olur evet ama doğru sonuç çıkmadı için 3 saat önceden sıvı alımını kesmeniz lazımAnladım testi yeni aldık akşam testi yaptiktan sonra çıkan sonuca göre ilişkiye girsem oluyor demi
Çok su içen biri değilim Zaten ama yinede dikkat ederim teşekkür ederimOlur evet ama doğru sonuç çıkmadı için 3 saat önceden sıvı alımını kesmeniz lazım
Birde bu testin yapılması gereken özel bir günü yok değil miOlur evet ama doğru sonuç çıkmadı için 3 saat önceden sıvı alımını kesmeniz lazım
Bir kere test yaptığımda o testle 2 3 gün ilişkiye girmek gerekiyor yani her gün test yapmama gerek yok muBu uygulamar iki adet ortasını baz alıyor ama yumurtlama günü değişkenlik gösteren bi durum en iyisi yumurtlama testiyle takip etmek o tam gününü belirliyor o günden itibaren 2 3 gün üst üste ilişki oluyor sperm durumuna göre
Bu test normalde her gün yapılır pik görene kadar pik demek iki çizgininde tam aynı koyulukta olması yumurtan buyumuş çatladı çatlıcak 1 2 güne demek kimisi adet biter bitmez başlar kimisi bi hafta sonra ben adetten hemen sonra başlanılmasından yanayım erken yumurtlama olabiliyor özellikle adet düzensizliği olanlarda pik görüldükten sonraki gün veya iki gün sonra silikleşmeye başlar buda yumurta çatladı demektir o yüzden pik ve sonrasında ki iki üç gün üst üste ilişki olur sper sorunu varsa gün aşırı ondan sonrası sana kalmış ister her gün yap ilişki ister haftada bir önemli değil çünkü hamile kalabileceğin günler geçti demek keyfi yani artık ha şöyle bişey de var yumurta çatlamasından sonra teste devam eden var nolur nolmaz ikinci kez yumurtlama olabiliyor sana kalmışBir kere test yaptığımda o testle 2 3 gün ilişkiye girmek gerekiyor yani her gün test yapmama gerek yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?