Üç gün sonra tekrarla testi git kan ver bakalım cnm bnde gördüm hakkında hayırlısı olsun inşallahMerhaba kızlar.erken gebelik testi aldım.5 gün erken gebelik testi ama ben 6 gün erken yaptım. Çok solgun birşey görüyormusunuz?
Canim sanki var gibi..haayali boyle..eminim..sen daha net goruyorsundur resimde oldugu gibi olmuyo cunki gercegi..yine tekrarla yarin bence..Merhaba kızlar.erken gebelik testi aldım.5 gün erken gebelik testi ama ben 6 gün erken yaptım. Çok solgun birşey görüyormusunuz?
Erken gebelik testu nedir bilgi verir misiniz?Merhaba kızlar.erken gebelik testi aldım.5 gün erken gebelik testi ama ben 6 gün erken yaptım. Çok solgun birşey görüyormusunuz?
Canım tebrik ederim hamilesinMerhaba kızlar.erken gebelik testi aldım.5 gün erken gebelik testi ama ben 6 gün erken yaptım. Çok solgun birşey görüyormusunuz?
Anladim tesekkur ederimNormal test gibi birşey. Sadece kutusunun üzerinde adete 5 gün kala yazıyor
Büyük olan artili olacak canimHangi çizgiyi soruyorsunuz pozitif olması için artı işareti olması gereken testlerden mi bu
canım inşallah hamilesindir erken gebelik testi nasıl oluyor. benim regl günüm üç gün geçti fakat idrarda çıkmaz bir hafta sonra belli olur dediler bende sonrasında üzülmemek için yapmadım sizce yapmalımıyım ve hangi testle yapmalıyım ilk defa denicem böyle bişeyMerhaba kızlar.erken gebelik testi aldım.5 gün erken gebelik testi ama ben 6 gün erken yaptım. Çok solgun birşey görüyormusunuz?
Canım bu artı olanlardan o cizginin artı olması lazım farklı bırz bu testKoskoca çizgi çıkmış hayali diyorlar. Ndndndndnd hamilesin arkadaşım bu çizgiyi görmemek için kör olmak lazım
Erken gebelik testi adete 5 gün kala yapıldığında gebelik varsa silikte olsa cıkıyor.bende çok silik.yarın birinide yaparım. Sen geç bile kalmışsın. 4 gebelik gecirdim ben (3 uğursuz) hepsinde adet olacağım gün normal test belirgin iki cizgi cıkmıştı. Sen normal gebelik teati al varsa mutlaka cıkar. Hayırlısı olsun inşAllahcanım inşallah hamilesindir erken gebelik testi nasıl oluyor. benim regl günüm üç gün geçti fakat idrarda çıkmaz bir hafta sonra belli olur dediler bende sonrasında üzülmemek için yapmadım sizce yapmalımıyım ve hangi testle yapmalıyım ilk defa denicem böyle bişey
canım inşallah hamilesindir erken gebelik testi nasıl oluyor. benim regl günüm üç gün geçti fakat idrarda çıkmaz bir hafta sonra belli olur dediler bende sonrasında üzülmemek için yapmadım sizce yapmalımıyım ve hangi testle yapmalıyım ilk defa denicem böyle bişey
teşekkür ederimnasip artık allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah seninde gölüne göre versinErken gebelik testi adete 5 gün kala yapıldığında gebelik varsa silikte olsa cıkıyor.bende çok silik.yarın birinide yaparım. Sen geç bile kalmışsın. 4 gebelik gecirdim ben (3 uğursuz) hepsinde adet olacağım gün normal test belirgin iki cizgi cıkmıştı. Sen normal gebelik teati al varsa mutlaka cıkar. Hayırlısı olsun inşAllah
aslında ben test alıp yapacaktım dün ama idrarda çıkması için bir hafta geçmesi gerekiyor dediler bana şimdi sizden erken gebelik testi falan duyunca sormak istedim yarın ilk işim test almak olacak teşekkür ederimErken gebelik testi adete 5 gün kala yapıldığında gebelik varsa silikte olsa cıkıyor.bende çok silik.yarın birinide yaparım. Sen geç bile kalmışsın. 4 gebelik gecirdim ben (3 uğursuz) hepsinde adet olacağım gün normal test belirgin iki cizgi cıkmıştı. Sen normal gebelik teati al varsa mutlaka cıkar. Hayırlısı olsun inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?